×

رئیس پارک علم و فناوری گیلان عنوان کرد: ورود شرکت های دانش بنیان گیلان به صنعت نوغانداری

  • کد نوشته: 81202
  • ۱۴۰۱-۰۶-۱۲
  • 71 بازدید
  • ۰
  • رئیس پارک علم و فناوری گیلان، با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان به بخش های برنج، زیتون، گیاهان دارویی، زیتون و بادام زمینی ورود کرده اند، گفت: به دنبال ایجاد ارزش افزوده در صنعت نوغانداری و کرم ابریشم و پیله به ویژه برای محصولات آرایشی و بهداشتی و تولید روغن هستیم. به گزارش گیل […]

    رئیس پارک علم و فناوری گیلان عنوان کرد: ورود شرکت های دانش بنیان گیلان به صنعت نوغانداری
  • رئیس پارک علم و فناوری گیلان، با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان به بخش های برنج، زیتون، گیاهان دارویی، زیتون و بادام زمینی ورود کرده اند، گفت: به دنبال ایجاد ارزش افزوده در صنعت نوغانداری و کرم ابریشم و پیله به ویژه برای محصولات آرایشی و بهداشتی و تولید روغن هستیم.

    به گزارش گیل و دیلم ، دکتر علی باستی در گفت وگویی ، شرکت دانش بنیان را یکی از مفاهیم اساسی و اصلی اقتصاد مقاومتی دانست و اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی براساس ظرفیت جوانان و دانش و فناوری برنامه ریزی شده است.

    وی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان می توانند ارزش افزوده ایجاد کنند که برای هر کشوری خیلی مهم است، گفت: در حوزه های منابع طبیعی کشوری برخوردار هستیم و لذا با استفاده از ظرفیت جوانان می توانیم شرکت های دانش بنیان را ارتقا ببخشیم.

    رئیس پارک علم و فناوری گیلان چالش بزرگ شرکت های دانش بنیان را عدم آشنایی سازمان ها اعم از دولتی و خصوصی با فرهنگ دانش بنیان دانست و تصریح کرد: شرکت های دانش بنیان با شرکت های سنتی متفاوت هستند، زیرا بر خلاف شرکت های سنتی که فضای فیزیکی و نیروی انسانی و تجهیزات سرمایه آنها محسوب می شود، دانش و فناوری آورده شرکت های دانش بنیان است و لذا همین مسئله موجب می شود که خیلی از سازمان ها ارزیابی و حمایت خوبی از شرکت های دانش بنیان نداشته باشند.

    باستی با اشاره به شعار «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» در سال جاری، افزود: خوشبختانه امسال تفاوت عمده ای با سال های گذشته دارد و بسیاری از مجموعه ها خواستار حمایت از شرکت های دانش بنیان هستند؛ البته هنوز ساختارهای مناسب برای حمایت از این شرکت ها ایجاد نشده است.

    وی با بیان اینکه اغلب سازمان ها دارای ساختار نوآوری بسته و درون سازمانی هستند، ادامه داد: این سازمان ها بیشتر از متخصصین و محققین و نیروی انسانی خودشان استفاده می کنند و با شرکت های دانش بنیان بیرون از سازمان ارتباط ندارند لذا در گام نخست باید سازمان ها را به طرف استفاده از ظرفیت های برون سازمانی ببریم.

    رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به راه اندازی مراکز نوآوری و مراکز خلاق در کنار برخی از مجموعه های سازمانی، عنوان کرد: این سازمان ها جوانان را جذب می کنند و چالش های سازمانی خودشان را در اختیار آنان قرار می دهند تا از ظرفیت افراد خلاق و دارای ایده شرکت های فناور بهره ببرند.

    وی از تخصیص اعتبارات دولتی برای پرداخت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان خبر داد و یادآور شد: متاسفانه ضمانت های بانکی مستلزم داشتن ملک است، اما املاک آورده مالی شرکت های دانش بنیان نیست.

    باستی، با اشاره به ابلاغ قانون جهش تولید دانش بنیان از سوی دولت سیزدهم، اضافه کرد: شرکت های دانش بنیان استان گیلان در بخش های گردشگری، کشاورزی و صنعت ظرفیت خوبی دارند. در بخش کشاورزی به دنبال استفاده از ظرفیت استارت آپ ها و شرکت های فناور برای عرضه مستقیم محصولات از کشاورز به مصرف کننده از طریق برندسازی و صنایع تبدیلی و… هستیم.

    رئیس پارک علم و فناوری گیلان با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان به بخش های برنج، زیتون، گیاهان دارویی، زیتون و بادام زمینی ورود کرده اند، گفت: به دنبال ایجاد ارزش افزوده در صنعت نوغانداری و کرم ابریشم و پیله به ویژه برای محصولات آرایشی و بهداشتی و تولید روغن هستیم که فرصت خوبی برای شرکت های دانش بنیان است.

    وی هدف از راه اندازی صندوق پژوهش و نوآوری را توانمندسازی شرکت های دانش بنیان و فناور و پرداخت تسهیلات کم بهره و سرمایه گذاری دانست و خاطرنشان کرد: تاسیس شرکت های دانش بنیان براساس نیاز بازار بسیار مفید است و جوانان می توانند علم و دانش و تحصیل خودشان را برای ارتقای کشور به کار بگیرند

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=81202

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *