×

روزنامه جمهوری اسلامی: مجلس انقلابی نیست چون در خدمت مردم نیست

  • کد نوشته: 95500
  • ۱۴۰۲-۰۹-۱۳
  • 63 بازدید
  • ۰
  • روزنامه جمهوری اسلامی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل تصویب لایحه حجاب و افزایش سن بازنشستگی انتقاد کرد. به گزارش گیل و دیلم ، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مجلس شورای اسلامی در ماه‌های اخیر در مورد دو مصوبه امتحان خوبی پس نداد؛ یکی مصوبه حجاب و عفاف و دیگری مصوبه مربوط به افزایش سن […]

    روزنامه جمهوری اسلامی: مجلس انقلابی نیست چون در خدمت مردم نیست
  • روزنامه جمهوری اسلامی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دلیل تصویب لایحه حجاب و افزایش سن بازنشستگی انتقاد کرد.

    به گزارش گیل و دیلم ، روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مجلس شورای اسلامی در ماه‌های اخیر در مورد دو مصوبه امتحان خوبی پس نداد؛ یکی مصوبه حجاب و عفاف و دیگری مصوبه مربوط به افزایش سن بازنشستگی.

    روشن‌ترین و بالاترین مفهوم «انقلابی بودن» را باید «در خدمت مردم بودن» دانست. مجلس شورای اسلامی، دولت، قوه قضائیه، ارگان‌ها، نهاد‌ها و هر دستگاه یا هر فردی که ادعا کند انقلابی است، فقط هنگامی این ادعا را می‌توان صحیح دانست که با تمام توان در خدمت مردم باشد. در خدمت مردم بودن نیز از عملکرد‌ها و موضعگیری‌ها مشخص می‌شوند.

    مردمی بودن نیز همینطور است. مجلس شورای اسلامی در ماه‌های اخیر در مورد دو مصوبه امتحان خوبی پس نداد؛ یکی مصوبه حجاب و عفاف و دیگری مصوبه مربوط به افزایش سن بازنشستگی. نکته مهم در مورد لایحه حجاب و عفاف اینست که پرداختن به آن به این صورت، در واقع پرداختن به معلول است و نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید به جای معلول به سراغ علت بروند و مشکلاتی از قبیل حجاب و سایر اموری که به نوعی نافرمانی نسبت به حاکمیت محسوب می‌شوند را ریشه‌یابی کنند و به معالجه ریشه‌ای آن‌ها بپردازند.

    همانطور که بار‌ها در سرمقاله‌های روزنامه جمهوری اسلامی تذکر داده‌ایم این قبیل مشکلات را با تصویب قانون یا توسل به داغ و درفش و جریمه نمی‌توان حل کرد. ریشه اگر درست شود، شاخ و برگ هم درست خواهند شد.

    این روزنامه افزوده است: اولین ایراد مصوبه افزایش سن بازنشستگی اینست که این مصوبه نقض عهد با کارمندان و کارگران است. کسانی که طی سه دهه گذشته وارد جرگه کارمندی و کارگری شده‌اند با دولت و کارفرمایان عهد متقابل دارند که برای بازنشسته شدن ۳۰ سال کار کنند و تا سن معینی مشغول کار باشند. هرگونه ایجاد تغییر در این تعهد به صورت یکطرفه، عرفاً و شرعاً جایز نیست

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=95500

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *