معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان با بیان اینکه گیلان ظرفیت افزایش تولید در بخشهای غذایی را دارد، گفت: تولید محصولات ارگانیک یکی از ظرفیتهای مناسب استان است.
به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم»، محمد احمدی پور در مراسم تقدیر از واحدهای برتر و پیشرو در صنعت غذا و ایمنی مواد غذایی که در سالن اجتماعات دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد، ضمن تقدیر از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان در راستای ارتقا بهداشت و درمان استان عملکرد ی مطلوب دارد .
وی با بیان اینکه گیلان می تواند یکی از استان های اصلی کشور به عنوان تامین کننده امنیت غذایی باشد، یادآور شد: این استان ظرفیت های لازم برای تامین غذای سالم هم در بحث کیفیت و هم در بحث کمیت را دارا است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان با بیان اینکه این استان در ۱۸ فعالیت اصلی غذا دارای رتبه است، افزود: استان گیلان در ۵ مورد دارای رتبه برتر، در ۶ مورد دارای رتبه دوم، در ۲ مورد دارای رتبه سوم، در ۳ مورد دارای رتبه ششم و در ۲ مورد دارای رتبه دوازدهم است.
احمدیپور با بیان اینکه گیلان ظرفیت افزایش تولید در بخشهای غذایی را دارد، گفت: تولید محصولات ارگانیک یکی از ظرفیتهای مناسب استان است .
وی با اشاره به ظرفیتهای استان در بخش تولید برنج، زراعت، باغبانی، طیور و ماهیان خاطرنشان کرد: بالابردن کیفیت تولید یکی از مهمترین اصول کاری در این استان است .
معاون سیاسی امنیتی استانداری گیلان با بیان اینکه در تولید چای گیلان از هیچ سمومی استفاده نمیشود، افزود: راتون نیز یکی دیگر از ارگانیکترین محصولات کشاورزی استان است که بدون استفاده از سموم کاشت میشود/ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید