×

نشاء برنج ۸۱ درصد از شالیزار‌های گیلان

  • کد نوشته: 68082
  • ۱۴۰۰-۰۲-۲۸
  • 49 بازدید
  • ۰
  • شالیکاران گیلانی تاکنون ۸۱ درصد از شالیزار‌های خود را نشاء کرده اند. به گزارش گیل و دیلم ، سیدعلی موسوی ، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: به همت شالیکاران گیلانی  تاکنون ۱۹۴ هزار هکتار از شالیزار‌های استان معادل ۸۱ درصد آن نشاء شده است. او با بیان اینکه امسال با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی […]

    نشاء برنج ۸۱ درصد از شالیزار‌های گیلان
  • شالیکاران گیلانی تاکنون ۸۱ درصد از شالیزار‌های خود را نشاء کرده اند.

    به گزارش گیل و دیلم ، سیدعلی موسوی ، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: به همت شالیکاران گیلانی  تاکنون ۱۹۴ هزار هکتار از شالیزار‌های استان معادل ۸۱ درصد آن نشاء شده است.

    او با بیان اینکه امسال با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی در هنگام خزانه گیری و مدیریت آب، نشاء کاری در استان رضایت بخش بوده است ، افزود: تاکنون ۱۷۰ هزار هکتار از شالیزار‌های استان ماشینی کشت شده است.

     معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان،  با اشاره به ضرورت توجه شالیکاران به کشاورزی ماشینی تصریح کرد: کاهش هزینه ها، بالارفتن سرعت کشت و کار برنج، بهبود راندمان تولید و حمایت از سلامت کشاورزان از مهمترین دستاورد‌های کشاورزی ماشینی است.

    همچنین اکبرزاده ، مدیر زارعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۱۷۱ هزار هکتار از شالیزار‌های گیلان در داخل شبکه از آب سدسفید رود و بقیه خارج از شبکه، از آب رودخانه ها، آب بندان‌ها و چاه‌ها بهره‌مند هستند.

    او از شالیکاران خواست تا پایان اردیبهشت نشاء شالیزار‌های شان را انجام دهند.

    مدیر زارعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور است که با ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار، رتبه نخست کشور از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده است.

    او با بیان اینکه بیش از ۳۱۷ هزار شالیکار همه ساله از اوایل فرودین کشت و کار برنج را در گیلان آغاز می‌کنند، تصریح کرد:بیشترین شالیزار‌های گیلان در شهرستان‌های رشت و صومعه سرا واقع است.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=68082

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *