×

آغاز وجین در برخی شالیزا‌رهای گیلان

  • کد نوشته: 102541
  • ۱۴۰۳-۰۳-۰۶
  • 27 بازدید
  • ۰
  • معاون جهاد کشاورزی گیلان از آغاز وجین در برخی شالیزا‌رهای این استان خبر داد.....
    آغاز وجین در برخی شالیزا‌رهای گیلان
  • به گزارش گیل و دیلم ، سید علی موسوی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه شالیکاران گیلانی در برخی مزارع این استان وجین را آغاز کرده اند، گفت: کشت و کار برنج در گیلان سرعت بیشتری گرفته است.

    در مرحله وجین شالیزار‌ها که حدود ۱۰ تا ۱۵ روز بعد از نشاء برنج انجام می‌شود، شالیکاران با دست علف‌های هرز لابه لای بوته‌های برنج را کنده و دور می‌ریزند.

    وجین شالیزار‌ها در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصول نقش دارد.

    او افزود: تاکنون همه شالیزار‌های گیلان شخم شده و در ۱۸۲ هزار هکتار از مزارع نیز نشاء برنج انجام شده است.

    معاون سازمان جهاد کشاورزی گیلان به هشدار‌های هواشناسی بابت بارش باران اشاره و تصریح کرد: شالیکاران ورود و خروج شالیزار‌ها را باز بگذارند و زهکشی در شالیزار‌ها را جدی بگیرند تا از خسارت‌های احتمالی پیشگیری شود.

    به گفته موسوی، ۸۵ درصد از شالیزار‌های گیلان هم به صورت مکانیزه کشت شده اند.

    استان گیلان بزرگترین تولیدکننده برنج ایرانی در کشور است

    نویسنده: امید غمخوار
    برچسب ها

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=102541

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *