به گزارش گیل و دیلم ، سعید اخلاقی امروز در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه سپردهگذاری دولت در قالب اعتبارات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ گیلان برای صنعت حدود یک هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال تعیین شده است، اظهار کرد: درصورتیکه بانکهای عامل معادل ۲ برابر آن را از منابع داخلی خود اختصاص دهند این رقم به سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال خواهد رسید که برای این استان بسیار ناچیز است.
وی با بیان اینکه اعتبارات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲ انتظارات بخش صنعت را برآورده نمیکند، افزود: نیازمندیهای صنایع گیلان برای تأمین سرمایه در گردش و نقدینگی واحدهای تولیدی بسیار بیش از ارقام است؛ اما با توجه به اعتبار ابلاغ شده باید با سرعت عمل و اولویتبندی ویژهای برای واحدهای دارای شاخصهای اصلی (صادرات محور، دانشبنیان و ضریب اشتغالزایی بالا) حداکثر این اعتبارات را جذب کنیم.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه اعتبارات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ بخش صنعت استان که ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بود به طور کامل جذب شد، تصریح کرد: اگر در ماههای آینده اعتبار تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ ابلاغ شود میتوانیم بخش دیگری از نیازهای واحدهای صنعتی را پوشش دهیم.
وی با بیان اینکه پارسال اعتباری در قالب طرحی با عنوان نهضت احیای واحدهای راکد به استان اختصاص یافت و جذب شد، افزود: امسال تاکنون از این محل اعتباری ابلاغ نشده است؛ اما هدفگذاری ما تا پایان سال بازگرداندن ۱۸ واحد صنعتی راکد به چرخه تولید است به طوریکه طبق شرایط بازار فروش، واحدها با ظرفیتهای متغیر فعالیت خود را از سر گرفته و تولید و بازار خود را گسترش دهند.
اخلاقی با یادآوری این نکته که سازمان صنعت، معدن و تجارت واحدها را بر اساس اشتغالزایی طبقهبندی میکند، افزود: چنانکه واحدهایی با اشتغال بیش از ۱۰۰ نفر در ردیف واحدهای بزرگ تولیدی قرار میگیرند.
معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با بیان اینکه در استان گیلان ۱۲ واحد بزرگ صنعتی مشکلدار وجود دارد که وابسته به بانکها و مؤسسات سرمایهگذاری هستند، ادامه داد: این شرکتها عبارتاند از پوشش، ایران پوپلین، ایران برک، ریسندگی و بافندگی فومنات و ریسندگی و بافندگی خاور.
وی تأکید کرد: این واحدهای تولیدی بدهیهایی به شرکتهای خدماترسان، بانکی و پرسنلی دارند که با دستور استاندار موردبهمورد بررسی و وضعیت آنها رسیدگی خواهد شد
دیدگاهتان را بنویسید