×

بازرس کل گیلان مطرح کرد:
اعلام جرم علیه مدیران منابع طبیعی به ازای قطع هر درخت

  • کد نوشته: 114232
  • ۱۴۰۴-۰۲-۲۰
  • ۰
  • بازرس کل گیلان، با اشاره به حمایت دستگاه قضایی از مدیران به ویژه مدیران منابع طبیعی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی، گفت: این دلیل نمی شود که در مقابل تخریب جنگل ها و قاچاق چوب کوتاه بیاییم. هر درختی که غیر قانونی قطع شود، بازرسی استان علیه قرق بان و مدیر بالادستی آن اعلام جرم خواهد کرد...
    اعلام جرم علیه مدیران منابع طبیعی به ازای قطع هر درخت
  • به گزارش گیل و دیلم ،احمد آقایی امروز شنبه، ۲۰ اردیبهشت در بازدید سرزده از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان، با تشبیه کار کردن در منابع طبیعی با میدان جنگ، گفت: در این ایام نگهداری از درختان و جنگل ها و حفظ منابع طبیعی چه بسا از جنگیدن با دشمن هم سخت تر است؛ چرا که با قاچاق سازمان یافته و تخلف صاحبان قدرت سر و کار دارند.

    وی نوع فعالیت متولیان منابع طبیعی را جهاد اکبر دانست و افزود: کارمندان، جنگلبانان و قرق بانان اداره کل منابع طبیعی برای حفظ انفال با تجهیزات و امکانات محدود به جنگ با صاحبان قدرت و قاچاقچیان شبکه ای می روند.

    بازرس کل گیلان ادامه داد: ضعف های موجود ناشی از کم کاری و ناکارآمدی برخی از مسئولان گذشته است که به مدیران امروز به ارث رسیده، اما امیدواریم با همین کیفیت و امکانات کم هم نیروهای جان بر کف منابع طبیعی در حفظ و نگهداری جنگل ها و مراتع و اراضی کشاورزی و… با جدیت بیشتری عمل کنند تا آیندگان از آنها به نیکی نام ببرند.

    آقایی با گله مندی از عدم مسئولیت پذیری و کارایی برخی مدیران شهرستانی در منابع طبیعی، اظهار کرد: چطور مسئول شهرستانی از حوزه کاری خود هیچ اطلاعاتی ندارد و یک بار هم از جنگل های محدوده شهرستان خود بازدید نکرده است؟! مگر با کت و شلوار و پشت میز نشینی می شود در منابع طبیعی مدیریت و از انفال حفاظت کرد؟!

    وی با تاکید بر اینکه بازرسی کل گیلان همیشه در کنار مدیران به ویژه مدیران منابع طبیعی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی است، عنوان کرد: این دلیل نمی‌شود که در مقابل تخریب جنگل ها و قاچاق چوب کوتاه بیاییم. هر درختی که غیر قانونی قطع شود، بازرسی استان علیه قرق بان و مدیر بالادستی آن اعلام جرم خواهد کرد.

    بازرس کل گیلان به برخی مشکلات در بدنه منابع طبیعی اشاره و اظهار کرد: عدم برخورد اولیه با متصرفان، نظارت دقیق تر بر مسئولان حقوقی ادارات منابع طبیعی در شهرستان ها، نظارت جدی نسبت به قرق بانان، تعیین تکلیف چوب های دپو شده در ادارات شهرستانی و تفکیک و ارزش گذاری چوب های ضبط شده از قاچاقچیان با مزایده و مناقصه های مناسب از جمله مواردی است که باید در مدیریت جدید بیشتر به آنها پرداخته شود.

    وی با اشاره به اینکه عموما پرچمداران منابع طبیعی در استان و شهرستان ها افراد سالم و کاردان و مسئولیت پذیر هستند، تاکید کرد: همان تعداد انگشت شماری که به دنبال فساد در بدنه منابع طبیعی هستند نیز زیاد است و باید به شدت با آنها برخود شود و ریشه فساد را کند تا نتوانند خدمات صادقانه دیگران را کمرنگ کنند.

    نویسنده: امید غمخوار

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=114232

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *