به گزارش گیل و دیلم ، هادی حقشناس روز سهشنبه در نشست با رؤسای دانشگاههای گیلان، اظهار کرد: دانشگاههای گیلان با برخورداری از نیروهای توانمند و زیرساختهای پژوهشی لازم میتوانند با ارائه راهحلهای نوآورانه و مؤثر برای مشکلات مختلف استان نقشآفرین باشند.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات زیستمحیطی گیلان از جمله آلودگی رودخانههای زرجوب و گوهررود افزود: ۳۰ هزار مترمربع پساب صنعتی از شهر صنعتی رشت وارد این رودخانهها میشود؛ اما کسی احساس نمیکند که در استان مشکل محیطزیست وجود دارد و مطالبه مردمی برای این مسئله وجود ندارد؛ به همین دلیل مشکل پسماند و سایر موضوعات محیطزیست از ۳۰ سال گذشته همچنان در گیلان وجود دارد.
حقشناس با بیان اینکه اصلیترین مسئله گیلان محیطزیست است بیان کرد: اگر مطالبه و پیگیری مردم برای رفع مشکلات زیستمحیطی مانند مسائلی از جمله قطعی برق، آب و آنتندهی موبایل وجود داشت تاکنون وضعیت موضوعات مربوط به پسماند، آلودگی رودخانههای زرجوب و گوهررود و سایر مسائل محیطزیست بهتر میشد.
استاندار گیلان با تأکید بر اینکه باید از دانشگاهها برای رفع مشکلات محیطزیست استان کمک گرفته شود اضافه کرد: دانشگاهها با انجام تحقیقات کاربردی میتوانند برای رفع مشکلات راهگشا باشند.
برای حل چالشها باید به دانشگاهها اعتماد شود
رئیس دانشگاه گیلان نیز در این نشست در سخنانی گفت: دانشگاههای استان علاوه بر فعالیتهای آموزشی و پژوهشی به کارکرد اجتماعی و حل مسئله تمایل دارند؛ در این ارتباط ایجاد یک ساختار و اعتماد به دانشگاهها لازم است.
محمد دوستار اظهار کرد: استادان و پژوهشگران دانشگاهها علاوه بر انجام کارهای تخصصی نسبت به حل مسائل و مشکلات استان نیز توجه دارند؛ اما باید به دانشگاهها اعتماد شود.
وی بر ضرورت همکاری سازمانها با مجموعه دانشگاههای گیلان تأکید کرد.
در این نشست هر یک از روستای دانشگاهها به بیان مسائل و مشکلات حوزههای مربوطه پرداختند.
دیدگاهتان را بنویسید