مدیر انجمنخیریه حمایت از بیمارانکلیویگیلان با بیان اینکه دستگاههای دیالیز گیلان فرسوده و مستعمل هستند، گفت: نیاز به همکاری و ورود پررنگ خیرین به این حوزه برای خریداری دستگاههای جدید دیالیز داریم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، هوشنگ رضوانپناه ظهر امروز در نشست خبری در رشت اظهار داشت: متاسفانه ۶۸ نفر امسال بهعلت عدم اطلاعات کافی از بیماری خود به بیماران دیالیزی استان افزوده شدند.
مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان تصریحکرد: بیش از یکهزار و ۵۰۰ بیمار دیالیزی در استان گیلان داریم که دولت هزینههای آنها را متحمل میشود.
وی با بیان اینکه انجمن حمایت از بیمارانکلیوی درحدتوان هزینههای ایاب و ذهاب و کمکهای غیرنقدی دارویی و هزینههای آزمایشگاهی برای این بیماران را تامین میکند گفت: هزینه هرجلسه دیالیز بیماراندیالیزی ۴۰۰هزار تومان میشود که با حداقل سهجلسه درهفته درطول سال به ۶۰ میلیون تومان میرسد.
رضوان پناه با اشاره به اینکه در زمینه پیوندهای کلیه بیماران ریالی پرداخت نمیکنند گفت: انجمن حمایت از بیمارانکلیوی گیلان با دستخالی و همت خیرین در حال فعالیت است.
مدیر انجمن خیریه حمایت از بیمارانکلیوی گیلان عنوانکرد: ۳۰۰ تخت دیالیز در کل استانگیلان موجود است که بیشتر آنها فرسوده شده و نیاز به تعمیرات اساسی دارد.
وی با بیان اینکه با هزینه ۵۲ میلیون و ۴۰۰هزار تومان میتوان یک دستگاه تازه و مجهز و به روز از هلالاحمر تهیه کرد، گفت: درنظر داریم بیمه مکمل را برای بیماراندیالیزی فعال کنیم و پیگیری لازم درحال انجام است.
رضوان پناه با بیان اینکه به خانوادههایی که درگیر هزینههای سرسامآور درمان هستند تسهیلاتی تعلق میگیرد افزود: سال گذشته به ۵۰ نفر هرکدام به میزان ۲ میلیون تومان وام با بهره ۴ درصد تعلق گرفت که در تلاش هستیم این تعداد را به یکصد نفر برسانیم.
مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی گیلان عنوانکرد: دستگاههای دیالیز استانگیلان بهویژه در بیمارستانرازی و صومعه سرا و دیگر مراکز فرسوده و مستعمل هستند و نیاز به همکاری و ورود پررنگ خیرین به این حوزه برای خریداری دستگاههای جدید دیالیز است.
منبع:تسنیم
دیدگاهتان را بنویسید