×

عناصر چهارگانه در خدمت براندازی…!!!!‌‌ /به قلم علی دادخواه

  • کد نوشته: 12048
  • ۱۳۹۵-۱۲-۰۵
  • 158 بازدید
  • ۰
  • تعجب نکنید می خواهم به سبک کوبنده نیچه یا معجز نویسی فارابی یکراست بروم سر اصل مطلب. براندازی همیشه با انقلاب های مخملین و‌ رنگین همراه نیست.حتی ممکن است از منتهی الیه چپ ترین عناصر اپوزیسیون خارجی به سوی رادیکال ترین عناصر راست محافظه کار خطی کشیده و این‌پیوستن‌جناحین به ظاهر مخالف را به راحتی […]

    عناصر چهارگانه در خدمت براندازی…!!!!‌‌ /به قلم علی دادخواه
  • تعجب نکنید می خواهم به سبک کوبنده نیچه یا معجز نویسی فارابی یکراست بروم سر اصل مطلب. براندازی همیشه با انقلاب های مخملین و‌ رنگین همراه نیست.حتی ممکن است از منتهی الیه چپ ترین عناصر اپوزیسیون خارجی به سوی رادیکال ترین عناصر راست محافظه کار خطی کشیده و این‌پیوستن‌جناحین به ظاهر مخالف را به راحتی ترسیم کنیم. و اینهمه برای براندازی یک دولت یا یک حاکمیت است همین وبس.

    زلزله بلای طبیعی است ،برف نیز ، بدی اب وهوا و‌پدیده ریزگردها هم یک شبه در دل یک دولت چهارساله که ایجاد نشده، اتش هم اگر بگیرد و یک ساختمان را در خود ببلعد باز هم می تواند حداکثر یک بحران شهری باشد ،حالا اگر شما اعتقاد به خدای تاریخ داشته باشید یا خدای طبیعت، توفیری ندارد، همه‌چیز قابل بررسی است ،ولی هیچکدام از این وقایع که عناصر چهارگانه( یا عناصر اربعه) اب،هوا،خاک و‌اتش در ان دخیل بوده وهستند را نمی توان با دلایل سیاسی رفع و رجوع کرد.
    مگر اینکه این عناصر در خدمت براندازی باشند ،براندازی یک دولت یا یک حکومت( اینجا ان خط را که گفتم ترسیم کنید.)

    تعجب نکنید عناصر چهارگانه براحتی اب خوردن می توانند در خدمت سیاستمداران قرار گیرند،خاصه اینکه ایام انتخابات نزدیک باشد ،حالا ان انتخابات مجلس شورای اسلامی باشد یا شوراهای شهر وروستا یا ریاست جمهوری.

    کلید این سیاست پوپولیستی در یک قفل می چرخد:« ناکارامدی دولت وقت»!!!!
    البته مهم این است که در زمان وقوع این حوادث دولت وقت خودش دستی در سیاست عوامانه ( پوپولیستی)نداشته باشد،که اگر داشته باشد همه منتقدین تخم کفتر می خورند و سکوت اختیار می کنند ! وچه فضیلتی دارد سکوت در این ایام.اصلا دریاچه ارومیه یا باتلاق گاو‌خونی کجاست؟!!! چه کسی گفته خشکسالی و‌کم ابی ایران را تهدید می کند ،همه دروغ است ،تبلیغات دشمنان است،مدارک ان نیز موجود است.این شامل مشکل ترافیک شهر بزرگی مانندتهران هم است ،بخصوص انکه شهردار ان بخواهد رییس جمهور شود.ترافیک وخشکسالی برای دولت اصلاحات است ،همانطور که ریزگردها و ….برای دولت اعتدال .تو گویی طبیعت سرجنگ دارد با دولت های مدعی دموکراسی در ایران.

    خوب! قریب به اتفاق شهرداران می خواهند رییس جمهور شوند،ژاک شیراک شهردار پاریس و رجب طیب اردوغان شهردار استانبول را که بیاد دارید ،همه رییس جمهور یا نخست وزیر شدند، خوب مدیریت یک شهر مثل مدیریت یک کشور است اگر «سیاست مد»ن در کار باشد ،شهری مدرن را باشهروندانی مطالبه گر بخواهی اداره نمایی.
    کرباسچی هم امید ریاست جمهوری بود یا همین اقای احمدی نژاد که بالاخره دو دوره رییس جمهور کشور شد ،اینها شهردار پایتخت بودند.اقای قالیباف هم پای ثابت بیشتر انتخابات های ریاست جمهوری در دهه ۸۰ و ۹۰ است‌،حالا کی قرعه بنامش می نشیند خدا عالم است، ولی ایا شهرهای ما مدرن هستند یا شهروندان ما مسیول ؟!!!!

    روی هم رفته ژست مدیریت شهری گرفتن ، مخالفان را سکولار مذهبی خواندن و مدیریت خود را جهادی دانستن مخصوص همین چند روز مانده به انتخابات است، اینقدری که به مردم نزدیک شوی تا دوربین ها تو را بگیرند و مردم بخاطرت بسپارند کافی است، مابقی حرفها کشک است.

    اصلا در سوییس یا کانادا از تکنولوژی نه چندان گرانقیمت ماشین های بخار استفاده می کنند برای برف روبی خیابان ها ،به اقایان شهردار و شورای شهر که مربوط نمی شود ،این بندگان خدا همینکه شب تا صبح از مناطق مختلف شهری در روزهای برفی بازدید می کنند وگاها هم به تقاضا واصرار دیگران عکسی می اندازند که البته خودشان هم راضی به این ریاکاری نیستند، کافی است .بعد از بحران برف هم می روند سراغ طرحهایی هر محله یک مسجد یا تبدیل کردن پارک لاله تهران یا ملت رشت‌به فلان پارک پاریس یا لندن .

    مدیریت شهری یا « سیاست مدن» در بین ما مرده است ، اصلا وقتی عناصر چهارگانه دست بکار قلح وقمح می شوند شهرداران نادیده می شوند ،پیدایشان نیست.
    دولت مقصر همه بلایا می شود، حالا این دولت می تواند رییس یک سازمان محیط زیستی باشد یا یک استاندار.

    بله ! بلای طبیعی برای مردم بلاست ،ولی برای سیاستمداران فرصت است برای اینکه خودی نشان دهند ،زورازمایی با رقیب بکنند وزیرپایش را بکشند.بلای طبیعی ،تعریفش بسته به نوع این رقابت متفاوت است والبته یک فرصت برای رقیبان و یک مهلکه برای دولتی است که در بلای بوروکراسی دست و پاگیر و‌فلج کننده خود ،به تله افتاده است.

    بازهم جای شکرش باقی است ،لااقل در این دولت اگر ابی برای ما نیست ،نانی برای منتقدان دلواپس جور می شود وکسی متعرض انها برای اینهمه اسمان وریسمان کردن ها که می کنند.

    علی دادخواه
    ۲ اسفندماه ۱۳۹۵

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=12048

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *