استاندار گیلان،گفت:بازگشت به کار واحدهای تولیدی غیرفعال و رونق اشتغال و تولید واحدهای نیمه فعال و فعال باید از نتایج پرداخت تسهیلات باشد .
به گزارش «پایگاه خبری گیل و دیلم»، دکتر محمدعلی نجفی در جلسه کارگروه رفع موانع و رونق تولید استان با آرزوی قبولی طاعات و عبادات و همچنین تبریک پیشاپیش عید سعید فطر و به موفقیتهای به دست آمده از طریق این کارگروه در سال گذشته اشاره کرد و گفت:با تلاش هایی که در سال گذشته در کارگروه رفع موانع تولید انجام گرفت جایگاه گیلان در این حوزه براساس تعداد طرحها و مبالغ پرداختی از طریق تسهیلات در رتبهی سوم کشوری قرار گرفت .
وی به ابلاغ بستهی ارتقاء توان تولید ملی و دستورالعمل کارگروه رونق تولید سال ۹۶ اشاره و خاطرنشان کرد: بحمدا… در سال ۹۵ بالغ بر ۱۱۵ درصد از سهمیهی تعیین شده از تسهیلات رونق تولید در استان گیلان جذب شد که سهم بخش صنعت ۳۹۰ میلیارد تومان و بخش کشاورزی ۱۵۱ میلیارد تومان است .
وی خاطرنشان کرد: انتظار ما این است در سال جدید نیز با رویکردی که طی ۲ سال گذشته در رونق بخش صنعت و کشاورزی شکل گرفت با همان کیفیت،حساسیت و مساعدت سیستم بانکی اقدامات رو به پیشرفت را تداوم ببخشیم و رتبهی گیلان را ارتقاء دهیم.
استاندار گیلان اظهار کرد:امسال نیز در بستهی ارتقاء توان تولید ملی اجرای طرح رونق تولید به منظور صیانت و پایداری فعالیت و اشتغال بنگاههای کوچک و متوسط با هدف رفع موانع و رونق تولید در ۱۰ هزار واحد تولیدی کشور در نظر گرفته شده است .
وی گفت:انشاء ا… با توجه به افزایش سهم استان در سال ۹۶ از بحث تسهیلات رونق تولید انتظار داریم میزان اشتغال ایجاد شده بیش از سال گذشته باشد .
استاندار گیلان تصریح کرد:با تلاش و کوشش،نرخ بیکاری تک رقمی برای استان قطعاً دست یافتنی است .
نماینده عالی دولت در گیلان یکی از فلسفههای اصلی اقتصاد مقاومتی را رفع موانع تولید عنوان کرد و گفت: رویکرد اصلی تسهیلات پرداختی به واحدهای تولیدی رونق اشتغال و تولید است که این نگاه در سال جاری باید تقویت شود .
وی اضافه کرد:تسهیلاتی که به واحدهای تولید تزریق میشود باید با رویکرد اشتغال،تولید و رونق باشد .
وی به توجه ویژه دستگاههای نظارتی و شناسایی نواقص طرحها و نتایج پرداخت تسهیلات اشاره و اظهار کرد: سازمانهای نظارتی به هیچ وجه به دنبال مچ گیری از دستگاههای اجرایی نیستند و تمام تلاش آنان ارشادی برای جلوگیری از هر گونه مشکل است .
استاندار گیلان گفت:در این میان انتظار ما از مدیران بانکهای عامل استان این است تا برای افزایش اختیارات خود با مرکز رایزنی داشته باشند .
دکتر نجفی افزود:همهی دستگاههای دست اندرکار در حوزهی اقتصاد مقاومتی موظف به کمک در تحقق این امر و حرکت در این راستا هستند.
وی اظهار کرد:در سال ۹۶ که موضوع گردشگری محور برنامههای استان گیلان تعریف شده هر اقدامی که در توسعهی این بخش نیاز باشد انجام خواهیم داد .
وی خاطرنشان کرد:عمدهی طرحهای گردشگری استان غیر از هتلها همچون صنایع دستی و فرش دست بافت جزء طرحهای تولیدی صنفی هستند که نیازمند کمک و پرداخت تسهیلات برای رونق تولید میباشند.
دیدگاهتان را بنویسید