×

فرماندار لاهیجان: آمایش سرزمین زیربنای سازماندهی توسعه منطقه‌ای است

  • کد نوشته: 26357
  • ۱۳۹۶-۰۹-۲۶
  • 135 بازدید
  • ۰
  • فرماندار لاهیجان، اجرای طرح آمایش سرزمین را استفاده درست از قابلیت های سرزمینی برای تحقق آینده مطلوب عنوان کرد و افزود: آمایش سرزمین زیربنای سازماندهی توسعه منطقه‌ای به شمار می رود. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم سید محمد احمدی در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر شهرستان لاهیجان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار […]

    فرماندار لاهیجان:  آمایش سرزمین زیربنای سازماندهی توسعه منطقه‌ای است
  • فرماندار لاهیجان، اجرای طرح آمایش سرزمین را استفاده درست از قابلیت های سرزمینی برای تحقق آینده مطلوب عنوان کرد و افزود: آمایش سرزمین زیربنای سازماندهی توسعه منطقه‌ای به شمار می رود.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم سید محمد احمدی در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر شهرستان لاهیجان که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد، گفت: نگاه دکتر سالاری به عنوان استاندار گیلان نگاهی حرفه‌ای و کارشناسانه است و ایشان با آغاز فعالیت   های خود در این استان ۴۸ کارگروه تشکیل داد که همه گره ها و موضوعات استان در آن دیده شده است و در همه این کارگروه ها دانشگاهیان حضور پر رنگی دارند.

    وی اظهار کرد: این برنامه ها و اقدامات، ما را به آینده بسیار ارزشمند استان از نظر توسعه ای امیدوار می کند و لذا همه باید به برنامه های توسعه و پیشرفت استان کمک کنند.

    فرماندار لاهیجان، اجرای طرح آمایش سرزمین را استفاده درست از قابلیت   های سرزمینی و سازماندهی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و محیط زیستی برای تحقق آینده مطلوب عنوان کرد و افزود: آمایش سرزمین زیربنای سازماندهی توسعه منطقه‌ای به شمار می رود که ابزار اصلی برنامه ‌ریزی و تصمیم   ‌گیری‌های منطقه‌ای و ملی محسوب می شود که با درایت استاندار در حال اجراست.

    این مقام مسئول تصریح کرد: امیدواریم همه بتوانیم با همدلی و همراهی در برنامه‌های توسعه، در آینده نزدیک و یا تا پایان برنامه ارتقای شاخص های توسعه را در استان شاهد باشیم.

    وی متذکر شد: نگاه با نشاطی که در استان هم اکنون وجود دارد کاملا فکورانه و حرفه‌ای است و اگر همه ادارات، دانشگاه ها، نهادهای امنیتی، نظامی و دستگاه های قضاییه و مقننه و ائمه جمعه در شهرستان ها تلاش کنند این رسالت مهم تا رفع مشکلات استان به خوبی اجرایی می شود.

    احمدی، با اشاره به اهمیت پژوهش در پیشرفت طرح ها، تاکید کرد: تمامی مراکز و ادارات دولتی برای پیشبرد برنامه توسعه کشور نیازمند همکاری های پژوهشی دانشگاه ها هستند.

    وی یادآور شد: حاکمیت می خواهد از پژوهش ها و پایان نامه های دانشگاهی در جهت توسعه و پیشرفت کشور بهره بگیرد تا این پژوهش ها بتوانند پایه   های علم و دانش و فناوری در کشور را تقویت کنند.

    فرماندار لاهیجان اضافه کرد: اگر امروز کشوری قوی و توانمند از نظر دفاعی و موشکی داریم نتیجه تلاش دانشمندان جوانی است که به پیشرفت کارشان ایمان دارند.

    احمدی، با اشاره به اینکه جامعه برای توسعه و پیشرفت به آرامش نیاز دارد، اظهار کرد: هم‌اکنون در جنگ اقتصادی قرار داریم که باید همه در کنار هم برای تولید علم و آگاهی به منظور ارتقای رفاه و معیشت مردم تلاش کنیم.

    این مقام مسئول، با اشاره به رشد شتابان کشورهای آسیای جنوبی بعد از جنگ جهانی دوم، افزود: این رشد همراه با رونق و پایداری بوده که توانستند به توسعه دست پیدا کنند و رشد پایدار اتفاقی و بدون تغییر تفکر به دست نمی آید.

    وی ادامه داد: توسعه و رشد اتفاقی به وجود نمی آید و حتما برنامه ای مدون پشت آن باید وجود داشته باشد که در کشور ما نیز اولین موضوع تغییر ساختار بهره وری است که باید صورت بگیرد تا رشد و توسعه شتابان و پایدار شود.

    نماینده دولت در لاهیجان تصریح کرد: بعد از جنگ تحمیلی چهار برنامه توسعه کشور بر مبنای منابع مالی تنظیم شد و منابع محور بود و در برنامه پنجم به سوی بهره وری محور و رسیدن به رشد هشت درصد که یک سوم آن از طریق بهره وری به دست می آید برنامه ریزی انجام شد.

    احمدی اظهار کرد: در حکمرانی خوب که امروز در جامعه مورد هدف است باید گزاره های دولت، بخش خصوصی و نهادهای مدنی در کنار هم قرار گیرند تا اجرای طرح های عمرانی و نیمه   تمام را دنبال کنند.

    وی به برخی از نقدها به دولت اشاره کرد و متذکر شد: در کنار همکاری‌ها می تواند نقد منصفانه هم وجود داشته باشد و همراه با نقد راهکارهای اجرایی نیز باید ارایه شود زیرا بسیاری از اقدامات دولت در شرایط فعلی شجاعانه است.

    فرماندار لاهیجان، با اشاره به اینکه اقتصاد کشور نیاز به جراحی دارد و این جراحی نیز سختی هایی را به همراه خواهد داشت، ادامه داد: امروز کشور، سازمان ها و امور تحت مدیریت را نمی شود با شیوه   های سنتی اداره کرد و باید دانایی محور در راس امور حکومت و کشورداری قرار گیرد و این در حکمرانی خوب یک امر بدیهی است.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=26357

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *