×

برداشت ۶۰ درصد مرکبات باغ های استان گیلان

  • کد نوشته: 27546
  • ۱۳۹۶-۱۰-۲۳
  • 110 بازدید
  • ۰
  • معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۶۰ درصد مرکبات باغ های استان برداشت شده و ارزیابی ها نشان می دهد محصول، از نظر کیفی و کمی وضعیت برتری نسبت به سال های قبل دارد. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ،حبیب جهانساز روز جمعه افزود: برداشت مرکبات از آبان ماه در […]

    برداشت ۶۰ درصد مرکبات باغ های استان گیلان
  • معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۶۰ درصد مرکبات باغ های استان برداشت شده و ارزیابی ها نشان می دهد محصول، از نظر کیفی و کمی وضعیت برتری نسبت به سال های قبل دارد.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ،حبیب جهانساز روز جمعه افزود: برداشت مرکبات از آبان ماه در گیلان آغاز شده و طی سال جاری برای این استان ۱۴۰ هزار تن تولید مرکبات پیش بینی شده است.

    وی خاطرنشان کرد: گیلان با داشتن بیش از ۱۱ هزار هکتار باغ مرکبات، پنجمین تولید کننده مرکبات محسوب می شود و سهم عمده ای در تامین مرکبات کشور دارد.

    به گفته جهانساز ، ۲۰ درصد مرکبات استان از ارقام اصلاح شده از جمله تامسون و مابقی از سایر ارقام همچون خونی و محلی کیفی هستند.

    وی با اشاره به اینکه حدود پنج درصد باغ های مرکبات گیلان را باغ های نارنگی تشکیل می دهند، گفت: تولید اصلی مرکبات این استان شامل انواع مرکبات محلی و تامسون است که دارای بازارپسندی خوبی است و علاوه بر تامین نیاز گیلان، به دیگر استان ها هم صادر می شود.

    شهرستان رودسر با پنج هزار و ۲۸۰ هکتار باغ حدود ۵۰ درصد تولید مرکبات ، املش ۳۰ درصد و لنگرود نیز ۱۲ درصد تولید مرکبات استان گیلان را برعهده دارند. سال گذشته نزدیک به ۱۳۰ هزار تن مرکبات در گیلان تولید شد و ۲۶ هزار بهره بردار نیز در این بخش فعالیت دارند/ایرنا

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=27546

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *