×

باهنر: احمدی‌نژاد همیشه توضیح درباره توهماتش را به آینده موکول می‌کرد

  • کد نوشته: 29544
  • ۱۳۹۶-۱۲-۰۸
  • 79 بازدید
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ، محمدرضا باهنر در نشست هفتگی خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه سال ۹۶ سالی بود که در آن هم حوادث تلخ داشتیم و هم حوادث شیرین گفت: زلزله‌های متعددی در کشور رخ داد که تاسف‌بارترین آن زلزله کرمانشاه بود. در این زلزله ما تعدادی از عزیزان […]

    باهنر: احمدی‌نژاد همیشه توضیح درباره توهماتش را به آینده موکول می‌کرد
  • به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ، محمدرضا باهنر در نشست هفتگی خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه سال ۹۶ سالی بود که در آن هم حوادث تلخ داشتیم و هم حوادث شیرین گفت: زلزله‌های متعددی در کشور رخ داد که تاسف‌بارترین آن زلزله کرمانشاه بود. در این زلزله ما تعدادی از عزیزان خود را از دست دادیم.

    وی خاطرنشان کرد: اگرچه دولت و سایر نهادها تمام تلاش خود را کردند که مشکلات مردم زلزله‌زده مرتفع شود اما باز هم گرفتاری‌هایی دارند. حادثه دیگر غرق شدن کشتی سانچی بود که ما در آن تعدادی از متخصصان خود را از دست دادیم. حادثه ناگوار دیگر سقوط هواپیمای پرواز تهران – یاسوج بود که هنوز امداد و نجات آن و کشف اجساد درگیر و دار قرار دارد.

    دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور دولت‌های نهم و دهم و نامه‌اش به رهبری گفت: موضوع آقای احمدی‌نژاد موضوعی است که هر از چند گاهی بر سر زبان‌ها و رسانه‌ها می‌افتد. یکی از تئوری‌های ایشان این است که همواره روی آنتن باشد و هر سری یک بحث به وجود می‌آورد.‌

    وی ادامه داد: در طول عمر انقلاب اسلامی افرادی بوده‌اند که مسئولیت داشته‌اند که آمده‌اند و رفته‌اند و یا در حال حاضر مسئولیت دارند. اینکه ما نقاط مثبت و اشکالات را ببینیم خوب است اما باید منصفانه عمل کنیم. اعلام بحث رفراندوم باید کارشناسی باشد و فردی با این سابقه اگر بخواهد هر روز در گوشه و کناری داستانی بیان کند، درست نیست.

    باهنر تاکید کرد: کسی که مسئولیت ریاست جمهوری را برعهده می‌گیرد بعد از مقام معظم رهبری اختیارات وسیعی در کشور دارد. اینکه فرد تبدیل به اپوزیسیون شود، درست نیست. یک عده معتقد هستند بسیاری از مشکلات حال حاضر ریشه در هشت ساله دوره آقای احمدی‌نژاد دارد. ایشان به هر حال در یک زمانی مسئولیتی را برعهده داشتند. اینکه هر روز حرف‌هایی بزنند با فرض اینکه اطرافیانش مورد مواخذه قرار گرفته‌اند، درست نیست.

    رئیس پیروان خط امام و رهبری ادامه داد: ایشان گاهی توهماتی دارند که در زمان ریاست جمهوری‌اش هم این توهمات را بیان می‌کرد و هر زمان که ما درباره این توهمات از ایشان می‌پرسیدیم آن را موکول به آینده می‌کردند و می‌گفتند بعدا خواهید فهمید. امروز هم برای روی آنتن بودن نباید اصل نظام را زیر سوال ببریم. ایشان باید در رفتار خود تجدیدنظر کند.

    وی خطاب به خبرنگاران گفت: البته رسانه‌ها هم در این زمینه دارای اشکالاتی هستند. بعد از اظهارنظرهای آقای احمدی‌نژاد به ما می‌گویند که شما طرفدار ایشان بودید و زمانی از او حمایت می‌کردید. این خود نوعی فرار رو به جلو است. ما نباید به این رفتارها دامن بزنیم.

    دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین درباره اظهارات رئیس جمهور و اینکه این روزها او به دوقطبی شدن جامعه دامن می‌زند و به طور مثال علوم را به اسلامی و غیراسلامی تقسیم می‌کند، گفت: در کشور ما بعضی از جریانات سیاسی علاقه‌مند هستند که همیشه یک جریان دوقطبی وجود داشته باشد و آن را ادامه بدهند. این خسارت‌های زیادی به نظام جمهوری اسلامی ایران می‌زند و برخی‌ها به دنبال تحمیل این داستان هستند.

    وی تاکید کرد: انتخابات قله افتخار ماست. ما در هر انتخابات دو الی سه ماه قبل و بعد از آن هم درگیر دوقطبی‌ها هستیم. می‌توانیم بگوییم دوقطبی در زمان انتخابات عادی است اما بعد از انتخابات معنی ندارد. آنچه در زمان انتخابات رخ می‌دهد یک رقابت است و ما بعد از آن باید رقابتها را به رفاقت‌ها تبدیل کنیم.

    این فعال سیاسی اصولگرا افزود: گاها بعد از انتخابات همین مسائل حاشیه‌ای اتفاقات را از متن به حاشیه می‌برد و آن چیزی که به حاشیه است را به متن می‌آورد و مطالبات مردم فراموش می شود.

    باهنر تاکید کرد: زمانی که یک رئیس‌جمهور انتخاب می‌شود همه باید به کمک او بیایند و اگر رئیس‌جمهور هم بخواهد متن را به حاشیه و حاشیه را به متن بیاورد نمی‌توان کشور را اداره کرد.

    وی خاطرنشان کرد: موضوع مطالبات مردم کاملا مشخص و روشن است. آنان خواهان تولید، رونق اقتصادی، از بین رفتن تورم، محیط زیست و… هستند. اینکه یک دفعه در این میان صحبت از رفراندوم کنیم صحیح نیست. حرف مردم و حاکمیت یکی است. با رفراندوم می‌خواهیم به چه چیزی برسیم. زمانی آقای رئیس‌جمهور می‌توانند بعضی از بحث‌ها را در کرسی‌های آزاداندیشی انجام دهند اما روز ۲۲ بهمن در یک حرکت عظیم مردمی مطرح کردن رفراندوم درست نیست و بحث را به حاشیه می‌کشاند.

    دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در مورد موضوع قطعنامه دیشب در شورای امنیت گفت: سیاست خارجی ما در استراتژی یک سیاست شفاف و روشن است. پرده‌پوشی نداریم. سیاست خارجی ما به طور کلی به دنبال حفظ حقوق بشر است اما امروز آمریکا و هم‌پیمانانش به دنبال منافع خود هستند و از این رو به کشتار مردم بی‌گناه یمن و کودک‌کشی دست می‌زنند.

    وی خاطرنشان کرد: کشورهایی مثل بریتانیا می‌خواهند ایران را در زمره کسانی قرار دهند که کمک‌های تسلیحاتی به یمن می‌کنند و به جنگ دامن می‌زنند. چند سال است که ما داد می‌زنیم می‌خواهیم به مردم یمن نان، دارو و شیرخشک برسانیم اما نماینده آمریکا و آقای ترامپ یک تکه آهن پاره را دست خود می‌گیرد و می‌گوید این موشکی است که از سوی ایران شلیک شده است.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=29544

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *