×

اسدالله عباسی: بودجه‌دهی قطره‌چکانی کمکی به بهبود وضعیت دانشگاه نمی‌کند

  • کد نوشته: 29908
  • ۱۳۹۶-۱۲-۲۰
  • 137 بازدید
  • ۰
  • عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه دیرکرد در تخصیص بودجه‌های دانشگاه‌ها منجر به انباشت مطالبات و ارجاع آن‌ها به سال بعد می‌شود، گفت: نباید قطره‌چکانی به دانشگاه بودجه رساند. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ،اسدالله عباسی در گفت‌وگویی با اشاره به اعلام خبر پرداخت صددرصدی بودجه سال ۹۶ وزرات علوم در نیمه […]

    اسدالله عباسی: بودجه‌دهی قطره‌چکانی کمکی به بهبود وضعیت دانشگاه نمی‌کند
  • عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه دیرکرد در تخصیص بودجه‌های دانشگاه‌ها منجر به انباشت مطالبات و ارجاع آن‌ها به سال بعد می‌شود، گفت: نباید قطره‌چکانی به دانشگاه بودجه رساند.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ،اسدالله عباسی در گفت‌وگویی با اشاره به اعلام خبر پرداخت صددرصدی بودجه سال ۹۶ وزرات علوم در نیمه اسفند، گفت: اگر اعتبارات در بخش‌های جاری، پژوهشی، علمی و سرمایه‌ای به وقت خودش هزینه نشوند بدهی‌های انباشه را به دنبال داشته و مشکلاتی را برای دانشگاه‌ها ایجاد می‌کنند.

    نماینده مردم رودسر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دیرکرد در تخصیص بودجه‌ها منجر به انباشت مطالبات در پایان سال و ارجاع آن‌ها به سال بعد می‌شود، ادامه داد: اگرچه مسئولان از تخصیص صددرصدی بودجه وزارت علوم خبر می‌دهند اما تجربه نشان داده معمولا تمام این بودجه تا آخر سال تخصیص پیدا نمی‌کنند.

    عضو هیئت رئیسه مجلس اظهارکرد: پرداخت بودجه حتی به صورت صد درصدی در پایان سال مزیتی به شمار نمی‌آید چراکه مسئولان مربوطه در این زمان پایان باقی مانده تا پایان سال حتی فرصت پرداخت پاداش به کارمندان وزارت علوم را نیز پیدا نمی‌کنند؛ چه برسد به انجام اقدامات مهم علمی و پژوهشی.

    عباسی با بیان اینکه نباید به صورت قطره‌چکانی به دانشگاه بودجه رساند، اضافه کرد: تاخیر در تخصیص بودجه دانشگاه‌ها سبب شده که بخش عمده بودجه آن‌ها صرف حقوق و دستمزد شده و بسیاری از طرح‌های تحقیقاتی نتوانند به ثمر برسند و در نهایت پروژه‌ها با تاخیرهای متعددی روبرو می‌شوند.

    عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی همچنین با انتقاد از رقم مقرر برای مسائل پژوهشی، اضافه کرد: علیرغم تاکیدات قانون برنامه ششم به این مهم باز هم در بودجه‌ریزی برای دانشگاه‌ها به مسئله پژوهش توجه نمی‌شود و این کمبود بودجه پژوهشی سال ۹۶ و ۹۷ مشهود است/خانه ملت

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=29908

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *