استاندار گیلان گفت: تملک اراضی مردم و تزریق نقدینگی به آنها ایجاد شغل محسوب نمیشود و در راستای توسعه اقتصادی باید ظرفیتهای اقتصادی جدیدی را در استان گیلان پیشبینی کرد.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، مصطفی سالاری ظهر امروز در نشست مطالعه و بررسی پروژه راه آهن رشت – آستارا اظهار داشت: با همکاری، تعامل و در نظر گرفتن ابعاد اجتماعی پروژه خط آهن در استان گیلان باید در راستای بهرهبرداری هرچه زودتر این پروژه به اتفاق نظری مطلوب در استان رسید.
استاندار گیلان با بیان اینکه با تعامل و اتفاق نظر استانی در اجرای این پروژه بهطور حتم با همکاری و حمایت مضاعف از سوی دولت مواجه میشویم تصریح کرد: بهرهبرداری از پروژه راهآهن رشت ـ آستارا تاثیر ویژهای بر روند زندگی مردم استان گیلان دارد.
سالاری با تاکید بر اینکه معایب و مزیتهای پروژه خط آهن رشت ـ آستارا باید بهصورت دقیق و مهندسی بررسی شود گفت: فاصله ریل راه آهن از منطقه جلگهای و جانمایی این خط بر دامنهها علاوه بر افزایش زیباییهای بصری موجب میشود تا مردم منطقه از اجرای این پروژه آسیب کمتری متحمل شوند.
وی با اشاره به اینکه تملک اراضی مردم منطقه و تزریق نقدینگی به آنها ایجاد شغل محسوب نمیشود و در راستای توسعه اقتصادی باید ظرفیتهای اقتصادی جدیدی را در استان پیشبینی کرد گفت: توجه به ملاحظات اجتماعی و توسعه محلی در استان گیلان از اهمیت بالایی برخوردار است.
نماینده عالی دولت در استان گیلان با بیان اینکه کارکرد اصلی پروژه راهآهن رشت ـ آستارا کارکردی ملی بوده و تکمیل کریدور شمال ـ جنوب را محقق میکند خاطرنشان کرد: با توجه به این امر اولویت سیاستگذاری دولت در تکمیل پروژه خط آهن رشت ـ آستارا منطبق بر حمل و نقل بار است.
وی با اشاره به اینکه توجه به ابعاد مختلف پروژه خط آهن رشت ـ آستارا و میزان سودرسانی این پروژه به مردم استان گیلان مهم و حائز اهمیت است تصریح کرد: حق طبیعی مردم باید در ایجاد امنیت اقدامات معیشتی لحاظ شود و نمیتوان از حق طبیعی مردم برای تحقق امنیت در معیشت گذشت.
نماینده عالی دولت در استان گیلان با تاکید بر اینکه اجرای این پروژه باید به نحوی باشد تا میزان کمی از املاک و اراضی مردم تحت الشعاع قرار گرفته و از بین برود گفت: در جانمایی ریل خط آهن رشت ـ آستارا باید طوری اقدام شود تا اراضی مستعد کمتری برای بهرهبرداری اقتصادی تملک شود.
وی توجه به منفعت مردم در اجرای پرژه خط آهن رشت ـ آستارا را حائز اهمیت عنوان کرد و با بیان اینکه حتی اگر هزینههای تکمیل این پرژه ۲۰ درصد افزایش یابد باز هم توجه به منافع مردم با اهمیتتر است گفت: در ایجاد این خط ضمن کاهش موانع برای معیشت مردم منطقه باید به ایجاد ظرفیتهای شغلی جدید در حاشیه راهآهن توجه کرد.
سالاری توجه به رضایت عمومی در انجام پروژه خط آهن رشت ـ آستارا را مهم دانست و با اشاره به اینکه در اجرای این پروژه باید از بروز آسیبهای اجتماعی و مخدوش شدن امنیت روحی مردم جلوگیری کرد افزود: بهبود وضعیت معیشتی، اقتصادی و اجتماعی مردم گیلان باید در بهرهبرداری از این پروژه لحاظ شود.
دیدگاهتان را بنویسید