گلگاوزبان و فندق از مباحث مهم در برندسازی شهرستان رودسر است.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم،علی وارسته بهدانی،سرپرست فرمانداری رودسر با بیان اینکه به لحاظ تولید و مساحت زیر کشت اشکورات رودسر قطب تولید گلگاوزبان کشور است،گفت:معرفی محصول گلگاوزبان،موجب حمایت از تولیدکنندگان و ایجاد شور و نشاط اجتماعی می شود.
وی افزود: گلگاوزبان و فندق از مباحث مهم در برندسازی شهرستان رودسر است.
وارسته با اشاره به سرمای دیررس اخیر و آسیبزدگی به محصولات کشاورزی ازجمله گلگاوزبان گفت:تمام تلاش خود را برای جبران و کمک به کشاورزان بکار خواهیم گرفت تا دغدغه آنها کمتر شود .
سرپرست فرمانداری رودسر از راهاندازی دبیرخانه دائمی گلگاوزبان در رودسر خبر داد و افزود:توجه به حوزه گردشگری در کنار مباحث کشاورزی برای تقویت اقتصاد منطقه تأثیرگذار خواهد بود.
وی افزود: گلگاوزبان گیاه علفی یکساله و از گیاهان دارویی و دارای خاصیت شفادهندگی بوده و در مناطقی با شرایط کوهستانی و معتدل مانند اشکور رودسر رشد میکند .
اشکورات رودسر با ۴۷۰ هکتار مساحت زیر کشت گلگاوزبان با چهار هزار و ۵۰۰ نفر بهرهبردار در ۱۶۵ روستا بیش از ۲۲۰ تن محصول برداشت میکنند که این میزان ۷۵ درصد تولید استان گیلان و ۵۰ درصد تولید کشور را به خود اختصاص داده است.
رودسر به لحاظ مساحت زیر کشت و تولید محصول قطب برتر تولید گلگاوزبان کشور بوده و برای حمایت از تولیدکنندگان و معرفی بیشتر محصول جشنواره ملی گلگاوزبان در روستای زیاز اشکور رحیمآباد از شهرستان رودسر با حضور مسئولان کشوری، استانی و شهرستانی و جمع کثیری از مردم، مسافران و گردشگران برگزار شد/ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید