استاندار گیلان گفت: درآمدزایی و اقتصادیشدن سواحل باعث حضور گردشگران در تمام فصول و رونق آن میشود.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، مصطفی سالاری در جلسه ستاد ساماندهی سواحل و تفرجگاههای استان بر ضرورت توجه جدی به نقاط خطرآفرین سواحل تأکید کرد و گفت: با اراده جدی و افزایش نیروهای کارآمد میتوانیم شاهد کاهش چشمگیر حوادث در این نقاط باشیم.
وی با اشاره به اینکه از تعداد ۲۸ غریق سالگذشته در استان گیلان ۲۷ نفر در نقاط خطرآفرین جان باختند، اظهار داشت: آمار سنوات گذشته نیز نشانگر جان باختن بسیاری از هموطنان در این نقاط بوده که تقویت ناجیان غریق در این بخش بسیار ضروری است.
استاندار گیلان آموزش ناجیان غریق یکی از موارد بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: ناجیان غریق با حضور موثر در سواحل باید به نقشآفرینی در زمان بروز حوادث بپردازند.
وی گفت: از تجهیزات موجود در سواحل باید با تدبیر و برنامهریزی به ویژه در مقاطع بحرانی استفاده شود تا شاهد کاهش هرچه بیشتر تلفات باشیم.
نماینده عالی دولت در گیلان بومی بودن ناجیان غریق را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: ناجیان غریق برای حضور در طرحهای سالمسازی و نقاط خطرآفرین باید شرایط جسمی، فیزیکی و استعدادهای لازم برای مقابله با حوادث را داشته باشند.
وی با اشاره به اقدامات پیشبینی شده درباره رونق گردشگری خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامهی بلندمدت در حوزه سواحل همچون جانمایی شناگاهها، اجرای طرحهای سالمسازی، ایجاد امکانات رفاهی و درآمدزایی و اقتصادی کردن سواحل را تدوین و ارائه کنند.
استاندار گیلان با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اجرای برنامهها در سواحل از سوی سازمان اجتماعی کشور گفت: باید تلاش شود هر اقدامی بهصورت جمعی و با نظم کامل هدایت و نواقص کاهش پیدا کند.
وی افزود: هر یک از دستگاههای ۱۹ گانه در اجرای وظایف و مأموریتها موظف به همکاری با فرمانداریها به عنوان متولی حوزه سواحل شهرستان هستند.
سالاری با بیان اینکه تابلوها و بنرهای هشداردهنده باید محتوای آموزشی نیز داشته باشد، اظهار داشت: با مشارکت بخشخصوصی و واحدهای صنفی در سواحل میتوانیم سطح کیفی طرحهای سالمسازی را ارتقاء دهیم.
در این جلسه علاوه بر فرمانداران ساحلی استان، فرمانده نیروی انتظامی و برخی مدیران دستگاههای اجرایی به ارائه گزارشی از پیشبینیهای لازم در مسیر افزایش خدماترسانی به مردم و گردشگران در سواحل استان پرداختند/ایلنا
دیدگاهتان را بنویسید