×

رییس سازمان چای: تولید برگ سبز چای ۶ درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است/امکان پیش بینی دقیق تولید برگ سبز چای وجود ندارد/سرانه مصرف چای ۱/۴ است

  • کد نوشته: 33204
  • ۱۳۹۷-۰۴-۰۹
  • 237 بازدید
  • ۰
  • جهانساز از افزایش ۶ درصدی تولید برگ سبز چای نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: اگرچه سرمازدگی دیررس بهاره تا حدودی بر کاهش عملکرد چین اول برگ سبز چای موثر بود اما با توجه به بهبود شرایط اقلیمی این کاهش تولید به مرور جبران شد. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، مهندس […]

    رییس سازمان چای: تولید برگ سبز چای ۶ درصد نسبت به سال قبل رشد داشته است/امکان پیش بینی دقیق تولید برگ سبز چای وجود ندارد/سرانه مصرف چای ۱/۴ است
  • جهانساز از افزایش ۶ درصدی تولید برگ سبز چای نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: اگرچه سرمازدگی دیررس بهاره تا حدودی بر کاهش عملکرد چین اول برگ سبز چای موثر بود اما با توجه به بهبود شرایط اقلیمی این کاهش تولید به مرور جبران شد.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، مهندس حبیب جهانساز رئیس سازمان چای درباره آخرین وضعیت خرید تضمینی برگ سبز چای ،اظهار کرد: براساس آخرین آمار تا روز گذشته، ۵۹ هزارتن برگ سبز چای با ارزش بالغ بر ۱۳۰ میلیارد تومان از چایکاران خریداری شد .

    وی از پرداخت ۸۱٫۵ میلیارد تومان مطالبات چایکاران خبر داد و گفت:  مطالبات چایکاران تا نیمه خرداد به طور کامل پرداخت و مابقی نیز پس از دریافت قدرالسهم کارخانه‌ها و دولت به حساب چایکاران واریز خواهد شد.

    به گفته جهان ساز  ۵۸ درصد برگ سبز خریداری شده درجه یک و ۴۲ درصد درجه دو است.

    این مقام مسئول با بیان اینکه ۱۴۰ کارخانه چای سازی مشغول خرید تضمینی برگ سبز چای هستند،افزود: تاکنون از مجموع بهای برگ سبز خریداری شده ۱۳ هزارتن چای خشک استحصال شده است.

    وی از افزایش ۶ درصدی تولید برگ سبز چای نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: اگرچه سرمازدگی دیررس بهاره تا حدودی بر کاهش عملکرد چین اول برگ سبز چای موثر بود اما با توجه به بهبود شرایط اقلیمی‌این کاهش تولید به مرور جبران شد.

    رئیس سازمان چای با اشاره به اینکه امکان پیش بینی دقیق تولید وجود ندارد،بیان کرد: با توجه به آنکه کشت چای به صورت دیم در ارتفاعات و اراضی شیب دار استان ‌های گیلان و مازندران انجام می‌شود؛بنابراین میزان تولید به شدت متاثر از شرایط اقلیمی‌است و همواره تا پایان فصل برداشت نمی‌توان پیش بینی دقیقی از تولید برگ سبز چای داشت.

    مردم نسبت به برند چای در سال حمایت از تولید داخل حساس باشند

    وی در بخش دیگر سخنان خود سرانه مصرف چای در کشور را ۱٫۴ کیلوگرم اعلام کرد و افزود: طی سال‌های اخیر به طور متوسط سالانه ۲۰ تا ۲۵ هزارتن چای خشک در کشور تولید و مابقی نیاز کشور به صورت رسمی‌و غیر رسمی‌وارد شده است،ضمن آنکه همه ساله  حدود ۱۲ تا ۱۳ هزارتن چای ایرانی نیز به بازارهای هدف صادر می‌شود.

    این مقام مسئول در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به نامگذاری سال جاری به نام سال حمایت از تولید داخل تصریح کرد: در سال حمایت از کالای ایرانی به مردم  و نهاده‌های دولتی توصیه می‌شود که نسبت به نام تجاری محصولات حساس باشند و هر نشان تجاری را انتخاب نکنند. سعی کنند از چای ارگانیک ایرانی با عطر و طعم طبیعی که فاقد اسانس است و قیمت آن ارزانتر از مشابه خارجی است، استفاده کنند/نوش آنلاین

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=33204

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *