×

سرپرست امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان : کیفیت برنج گیلان ، امسال ، افزایش می یابد

  • کد نوشته: 33552
  • ۱۳۹۷-۰۴-۱۹
  • 56 بازدید
  • ۰
  • به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ، لیلا بذرکار در گفت‌و‌گو با ایسنا-منطقه گیلان، با اشاره به اینکه گرمای هوا موجب ارتقای کیفیت برنج می شود و امسال شاهد خوش طعم‌تر شدن برنج استان خواهیم بود، اضافه کرد: شرایط مناسب آب و هوایی استان موجب شده است، تا شاهد افزایش کیفیت تولید برنج در […]

    سرپرست امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان : کیفیت برنج گیلان ،  امسال ، افزایش می یابد
  • به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ، لیلا بذرکار در گفت‌و‌گو با ایسنا-منطقه گیلان، با اشاره به اینکه گرمای هوا موجب ارتقای کیفیت برنج می شود و امسال شاهد خوش طعم‌تر شدن برنج استان خواهیم بود، اضافه کرد: شرایط مناسب آب و هوایی استان موجب شده است، تا شاهد افزایش کیفیت تولید برنج در استان باشیم.

    وی افزود: یکی از سیاست‌های مهم سازمان جهاد کشاورزی ارتقای درآمد برنجکاران است و تحقق این امر با انجام اقداماتی چون توسعه مکانیزاسیون و نوسازی دستگاههای برنجکوبی میسر می‌شود.

    بذرکار با بیان اینکه رعایت کاهش رطوبت شلتوک قبل از بردن شلتوک به خشک‌کن موجب کاهش خرد شدن برنج سفید می‌شود،ادامه داد: برنج‌کاران محصل برنج با درصد خرد کمتر ار با قیمت بهتری به فروش می رسانند.

    سرپرست امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان خواستار اعلام سرانه مصرف برنج به صورت واقعی شد و گفت: به طور میانگین مصرف سرانه هر گیلانی ۳۷تا۳۹ کیلوگرم اعلام می‌شود، این در حالیست که در حال حاضر حتی خانواده‌های گیلانی هم نسبت به گذشته نه چندان دور کمتر برنج می خورند و باید میانگین مصرف برنج با آمار واقعی‌تری اعلام شود.

    بذرکار با اشاره به اینکه اعلام سرانه مصرف بیش از نیاز منجر به افزایش واردات برنج خارجی می‌شود، ادامه‌داد: زمانی که سرانه واقعی مصرف برنج اعلام شود، دیگر شاهد واردات بیش از نیاز کشور به برنج های خارجی نخواهیم بود.

    وی با بیان اینکه توسعه مکانیزاسیون علاوه بر اینکه موجب ارتقای درآمد کشاورزان و کاهش سختی کار برنج می‌شود، تصریح‌کرد: تعامل صنایع مربوط به برنج و فرواری این محصول در کارخانجات منجر به ارتقای درآمد کسانی شود که در تولید این محصول فعالیت دارند.

    سرپرست امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاروزی گیلان در خصوص افزایش یا کاهش تولید برنج سفید دراستان گفت: کاهش تولید محصول برنج نخواهیم داشت و میزان دقیق تولید برنج سفید استان،پس از برداشت نهایی این محصول اعلام خواهد شد.

    وی با بیان اینکه گیلان ۲۳۸هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد، افزود: گیلان دومین استان تولیدکننده برنج است و به طور میانگین سالانه ۷۵۰هزار تن برنج سفید در استان تولید می شود.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=33552

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *