عضو فراکسیون گردشگری مجلس با بیان اینکه گردشگران خارجی بومگردی را به هتل ۵ ستاره ترجیح میدهند، از نامناسب بودن وضعیت این اقامتگاههای محلی انتقاد کرد.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ،مهرداد لاهوتی در گفتوگو با تاکید بر اینکه اغلب روستاهای کشور پتانسیل بومگردی را دارا هستند، گفت: بومگردی به نوعی معرفی فرهنگها و حفظ آثار تاریخی ما است یعنی به گونهای فرهنگها به گردشگران معرفی و از سویی حفظ میشوند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه گردشگران خارجی اقامتگاههای بومگردی را به هتلهای ۵ ستاره ترجیح میدهند، افزود: گردشگران علاقه زیادی به حضور در اقامتگاههای بومگردی برای آشنایی با شیوههای سنتی زندگی روستایی و تجربه حال و هوای زندگی بومی و روستایی دارند.
وی با یادآوری اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیون دلار به توسعه اقتصاد روستایی، ادامه داد: متاسفانه وضعیت اقامتگاههای بومگردی مطلوب نیست؛ این در حالی است که با استفاده از بخشی از تسهیلات روستایی میتوان اقامتهای بومگردی را تجهیز و علاقه گردشگران را افزایش داد تا در کنار رونق بازار روستاییان و اشتغالزایی آنها به ماندگاری و جلوگیری از مهاجرت آنان نیز کمک شود.
این نماینده مردم در مجلس دهم با انتقاد از اینکه بیتوجهی به توسعه بومگردی افزایش مهاجرت روستاییان را به دنبال دارد، تصریح کرد: متاسفانه بسترها و امکانات در روستاها جهت توسعه بومگردی فراهم نیست و از ظرفیتهای گردشگری در روستاها به درستی استفاده نمیشود.
وی با رد برخی اظهارات مبنی بر اینکه بخش خصوصی تمایل چندانی برای ورود به حوزه گردشگری ندارد، گفت: بخش خصوصی برای ورود به این صنعت به کمک دولت نیاز دارد و اگر قرار باشد بخش خصوصی بخواهد با تسهیلاتی با سود بالا در روستاها سرمایهگذاری کند، متضرر میشود بنابراین نیاز است تسهیلات با نرخ و بهره پایین به آنان ارائه شده و از سویی در صدور مجوز نیز سختگیری نشود.
عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی افزود: باید زمینه حضور بخش خصوصی در صنعت گردشگری فراهم شود.
منبع: خانه ملت
دیدگاهتان را بنویسید