×

رییس موسسه علوم باغبانی کشور خبر داد: کشف چهار رقم جدید چای در لاهیجان

  • کد نوشته: 34576
  • ۱۳۹۷-۰۵-۱۵
  • 77 بازدید
  • ۰
  • رییس موسسه علوم باغبانی کشور می گوید چهار کلون(رقم) جدید چای در لاهیجان کشف شده است که شناسایی دقیق‌تر آنها نیاز به فعالیت پژوهشی بیشتر دارد. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، داراب حسنی در حاشیه معرفی رئیس جدید پژوهشکده چای کشور  بیان کرد: حدود ۳۰ رقم ارقام جدید طی هشت سال اخیر معرفی شده و […]

    رییس موسسه علوم باغبانی کشور خبر داد: کشف چهار رقم جدید چای در لاهیجان
  • رییس موسسه علوم باغبانی کشور می گوید چهار کلون(رقم) جدید چای در لاهیجان کشف شده است که شناسایی دقیق‌تر آنها نیاز به فعالیت پژوهشی بیشتر دارد.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، داراب حسنی در حاشیه معرفی رئیس جدید پژوهشکده چای کشور  بیان کرد: حدود ۳۰ رقم ارقام جدید طی هشت سال اخیر معرفی شده و سال گذشته ۲ رقم و امسال حدود ۱۰ رقم در برنامه است و در حال پیگیری هستیم تا برنامه بهنژادی موسسه علوم باغبانی را با معرفی این رقم‌ها پیش ببریم.

    وی ادامه داد: چهار کلون چای توسط پژوهشکده چای در لاهیجان شناسایی شده که از این پس روی تکثیر و اجرایی کردن این کلون‌ها فعالیت پژوهشی انجام می‌شود تا بتوان چای مورد نیاز کشور را تامین کرد.

    به گزارش گیل و دیلم، روز گذشته نقی پاداشت به عنوان رییس جدید پژوهشکده چای معرفی شد. 

    پژوهشکده چای یکی از هفت پژوهشکده زیر نظر موسسه تحقیقات علوم باغبانی است که خود این موسسه زیر نظارت وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی فعالیت می‌کند و از تجمیع موسسات تک‌محصولی پسته، خرما و میوه‌های گرمسیری، مرکبات، پژوهشکده گل و گیاهان زینتی، مرکز تحقیقات چای، بخش تحقیقات باغبانی و بخش تحقیقات سبزی و صیفی موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر ایجاد شده است. موسسه تحقیقات علوم باغبانی فعالیت خودش را به طور غیر رسمی‌ از سال ۱۳۹۳ و به طور رسمی‌ از سال ۱۳۹۵ آغاز کرده است و ریاست آن را دکتر داراب حسنی بر عهده دارد.

    *دلایل احتمالی تغییرات پژوهشکده چای

    پایگاه اطلاع رسانی نوش آنلاین در ۲۶ تیرماه خبر داده بود که با توجه به جانشینی دکتر کاظم خاوازی به جای اسکندر زند در سمت ریاست سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی و همچنین اتهام به پژوهشکده چای درباره فروش چای غیر ارگانیک به جای چای ارگانیک، ریاست این مجموعه تغییر خواهد کرد.

    اواخر خردادماه سال جاری ذبیح‌الله نیکفر نماینده لاهیجان مدعی شد که پژوهشکده چای با یک برند معروف قرار دادی امضاء کرده است تا از ۳۵ هکتار باغ چای که در اختیار دارد به این برند چای ارگانیک بفروشد اما به علت عدم توفیق در برنامه‌های تعیین‌شده یا هر علت دیگری،‌ پژوهشکده چای از بازار چای غیرارگانیک خریداری کرده‎ و آن را به جای چای ارگانیک، آن هم با دو برابر قیمت عرضه کرده است. به نظر می‌رسد این اتهام‌ها یکی از دلایل اصلی برکناری آزادی از ریاست پژوهشکده چای باشد.

    منبع:نوش آنلاین

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=34576

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *