رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان گفت: با بهرهگیری از نیروهای توانمند در بخش آمایش میتوان مشکلات و دغدغههای زیستمحیطی را برطرف کرد و یا کاهش داد.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ،کیوان محمدی تدوین و تبیین برنامه ششم توسعه در گیلان را یکی از مهمترین فعالیتهای سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان دانست و اظهار کرد: در این راستا با بهرهگیری از خرد جمعی و به کارگیری ظرفیت های منطقه و با توان کارشناسی ۳۵۰ نفر از کارشناسان زبده ادارات، بازنشستگان، نخبگان، جوانان و بانوان استان این مهم به فعلیت رسیده است.
وی به تشکیل جلسات ماهیانه توسعه در آخرین پنجشنبه هر ماه و نشستهای تخصصی صاحب نظران و تشکیل اتاق فکر توسعه در راستای هم افزایی و بهرهمندی از ظرفیت ها برای توسعه استان اشاره کرد و گفت: برگزاری این نشست ها می تواند پشتوانه ای قوی برای توسعه استان باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، با اشاره به موضوع آمایش سرزمین در اجرای طرحها و پروژهها، تصریح کرد: هر استانی دارای محیط زیستی خاص می باشد که باید در اجرای پروژه ها به آن توجه ویژه صورت گیرد تا در طول زمان، مسائل و مشکلات زیست محیطی در آن منطقه ایجاد نشود.
محمدی، با اشاره به تدوین برنامه آمایش استان، متذکر شد: در تدوین برنامه آمایش هم از دانش و تجربیات فرمانداران و هم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان بهره گیری شده است که با اجرای آن آسیب ها به حداقل ممکن خواهد رسید.
وی ادامه داد: با بهرهگیری از نیروهای توانمند در بخش آمایش میتوان مشکلات و دغدغههای زیستمحیطی را برطرف کرد و یا کاهش داد.
این مقام مسئول، با تاکید بر نقش نظارتی سازمان، به اجرای طرح ناظران امین اشاره و خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح میزان نظارت در استان افزایش یافته و نقاط آسیب پذیر و تعلل در اجرای پروژه ها مشخص خواهد شد و می توان از بسیاری مشکلات و موانع اجرایی پروژه های استان جلوگیری نمود و یا آنها را کاهش داد.
منبع: ایسنا
دیدگاهتان را بنویسید