معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان طغیان رودخانهها را یکی از آسیبها و بحرانهای استان بیان کرد و گفت: تجاوز به حریم روخانهها، مسدود کردن انهار، از بین بردن قناتها و … از علل طغیان رودخانههاست.
به گزارش گیل و دیلم، علی اوسط اکبری مقدم در کارگاه آموزشی فرماندهی عملیات در مدیریت بحران در سالن اجتماعات انصاری استانداری گیلان، با بیان اینکه ۱.۴ جمعیت جهان دستخوش بلایای طبیعی هستند، اظهار کرد: کشورهای در حال توسعه بیشترین آسیب پذیری را در برابر بلایای طبیعی دارند.
وی با بیان اینکه در سال ۱۹۶۰ میلادی صرفا بلایای طبیعی به کشورهای در حال توسعه بیش از ۴۰ میلیارد دلار خسارت وارد کرده است، گفت: این رقم در سال ۲۰۱۷ به ۳۰۶ میلیارد دلار رسیده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با اشاره به نقش بشر در وقوع بلایای طبیعی تصریح کرد: عمدهترین بلایای طبیعی نیز شامل سیل، طوفان و آتش سوزی است که بشر در وقوع این ۳ پدیده نقش دارد.
اکبری مقدم با تاکید بر نقش مدیریت بحران و مدیریت عامل در جلوگیری از آسیبهای ناشی از وقوع بلایای طبیعی ادامه داد: اگر به این بحران ها به موقع نپردازیم از حوزه مدیریتی خود خارج خواهیم شد.
وی طغیان رودخانه ها را یکی از آسیبها و بحرانهای استان بیان کرد و گفت: تجاوز به حریم روخانهها، مسدود کردن انهار، از بین بردن قناتها و … از علل طغیان رودخانههاست.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با تاکید بر جلوگیری از تجاوز در بستر رودخانهها یادآور شد: از ساخت و سازها در حریم رودخانهها باید جلوگیری شود.
اکبری مقدم، آسیب شناسی را راهی برای جلوگیری از خسارتهای ناشی از بلایای طبیعی عنوان کرد و افزود: بدلیل آسیب شناسی بسیاری از سازههای استان مورد تهدید و آسیب است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ایجاد آمادگی لازم برای مقابله با بحرانها را باید از طریق فرهنگ سازی ترویج دهیم.
دیدگاهتان را بنویسید