رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از تشکیل ۲۰۵ پرونده در زمینه کشف انواع کالای قاچاق در استان از ابتدای امسال تا پایان آذرماه خبر داد.
به گزارش گیل و دیلم به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان ، فرهاد دلق پوش در سمینار هم اندیشی، دفاع و حفظ حقوق بیت المال نقش بازرسان معاونت نظارت و بازرسی سازمان را در صیانت از حقوق بیت المال و شهروندان حساس و اثربخش دانست و افزود: با توجه به گستردگی وظایف و شمول خدمات این سازمان به آحاد جامعه انجام امور بازرسی نیازمند دقت و حساسیت مضاعف است.
وی بر پرهیز از روزمرگی در انجام امور تاکید و تصریح کرد: اصل بر این است که قبل از وقوع جرم و اتفاقی، پیشگیری و نظارت انجام شود و در این راستا، بازرسان این سازمان و همه نهادهای نظارتی، بازوان عدالت در جامعه هستند.
وی با تاکید بر اینکه باید بسترهای کاهش و عدم وقوع تخلف گسترش یابد، تصریح کرد: اجرای عادلانه قانون و برقراری عدالت در حوزه تولید و تجارت به لحاظ ارتباط با معیشت مردم بسیار ارزنده است.
دلق پوش با بیان اینکه ۹ هزار و ۳۰۰ مورد بازرسی از ابتدای سال تاکنون توسط بازرسان سازمان جهت احقاق حقوق مردم در استان انجام شده، تصریح کرد: مجموع ارزش ریالی پرونده های متشکله جهت برخورد با جرائم و تخلفات به مبلغ ۱۲۹ میلیارد ریال بوده که به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت گیلان نقش بازرسان در توسعه و گسترش عدالت اجتماعی را بیبدیل دانست و عنوان کرد: تلاش بازرسان سازمان در ۹ ماه سال جاری منجر به ۲۰۵ پرونده در زمینه کشف انواع کالای قاچاق به ارزش چهار هزار و ۲۷۹ میلیون ریال شده است.
وی تاکید کرد: در انجام بازرسیها و وظایف تکلیفی با احدی تعارف نداریم و در چارچوب موازین حقوقی، نظارت و بازرسی را با جدیت دنبال خواهیم کرد.
احمد آقایی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گیلان نیز در ادامه این نشست، تعداد خدمات سازمان صمت استان را ۶۲ خدمت برشمرد و عنوان کرد: خدمات بخش تولید و تجارت بسیار گسترده است و شامل زنجیره تولید، عرضه و مصرف میشود که به طور مستقیم با معیشت ، اشتغال و اقتصاد مردم سروکار دارد.
وی انجام صحیح تکالیف کارشناسان سازمان صمت را در تحقق اقتصاد ملی، اعتماد سازی و ثبات حاکمیت موثر دانست و از بیکاری به عنوان ریشه بسیاری از تخلفات و آسیبهای اجتماعی یاد و عنوان کرد: فقر زدایی و جرم زدایی با ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد حل می شود و سازمان صنعت، معدن و تجارت می تواند در رفع این چالش نقش زیادی داشته باشد.
افزون بر سه هزار و یکصد واحد صنعتی و ۱۰۲ هزار واحد صنفی در گیلان فعال است.
دیدگاهتان را بنویسید