×

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان: فرهنگ و تمدن گیلان را به شهرداری ها عرضه کنیم

  • کد نوشته: 41455
  • ۱۳۹۷-۱۱-۰۳
  • 295 بازدید
  • ۰
  • رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، از پژوهشکده گیلان شناسی خواست فرهنگ و تمدن گیلان را به شهرداری ها عرضه کند و یادآور شد: پژوهشکده گیلان شناسی معرفی هویت و فلسفه نقش و نگارهای فرهنگ باستانی گیلان را به عنوان رسالت خود بداند. به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایسنا، کیوان محمدی در مراسم افتتاح اولین […]

    رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان: فرهنگ و تمدن گیلان را به شهرداری ها عرضه کنیم
  • رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، از پژوهشکده گیلان شناسی خواست فرهنگ و تمدن گیلان را به شهرداری ها عرضه کند و یادآور شد: پژوهشکده گیلان شناسی معرفی هویت و فلسفه نقش و نگارهای فرهنگ باستانی گیلان را به عنوان رسالت خود بداند.

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایسنا، کیوان محمدی در مراسم افتتاح اولین آزمایشگاه انسان شناسی زیستی ایران در پژوهشکده گیلان شناسی دانشگاه گیلان، آزمایشگاه مذکور را یک امتیاز برای استان دانست و اظهار کرد: علیرغم تلاش های دانشگاه تهران، راه اندازی آزمایشگاه انسان شناسی زیستی به دانشگاه گیلان واگذار شد.

    وی راه اندازی مرکز اسناد جنبش جنگل را یک اتفاق مهم دانست و عنوان کرد: هر ساله در ۱۱ آذر، سالروز شهادت میرزا کوچک خان جنگلی دور هم جمع می شدیم و نظرات مختلفی از نهضت جنگل با وجود منابع یکسان می دادیم، اما از سال گذشته تصمیم گرفتیم بر غنای منابع نهضت بزرگ میرزا در گیلان بیافزاییم.

    رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ هزار سند از نهضت جنگل جمع آوری شده است، تصریح کرد: محققان و پژوهشگران برای سال های سال منابع قوی و غنی در اختیار دارند و می توانند به صورت ویژه بر روی نهضت جنگل کار کنند و ابعاد و زوایای مختلف آن را بشکافند.

    این مقام مسئول با اشاره به جایگاه انسان شناسی در بین علوم مختلف، ادامه داد: علم به ما کمک می کند طبیعت، انسان و جامعه را بهتر و بیشتر بشناسیم، اما جزءنگری خصیصه علم است که تنها حیطه خاص خودش را کنکاش و مطالعه می کند و این شناخت جزیره ای در نهایت نمی تواند واقعیت را منعکس کند، اما انسان شناسی می تواند همه علوم را گرد هم جمع کند و فیزیک را به فرهنگ و پزشکی را به معماری و زیست شناسی را به انسان شناسی پیوند دهد.

    وی با بیان اینکه انسان شناسی بدون استفاده از سایر علوم نمی تواند رسالت خودش را تحقق بخشد، گفت: انسان شناسی به وسیله فیزیک، شیمی، کالبدشناسی، ریاضیات و… آنچه را که برای انسان در طول تاریخ اتفاق افتاده رصد و تحلیل می کند.

    محمدی، مردم گذشته را دارای حس زیبایی شناختی دانست و عنوان کرد: اگر قرار است انقلاب اسلامی تمدن ساز باشد باید بتوانیم بهترین ها، زیباترین ها، مدرن ترین ها و پایاترین ها را ایجاد کنیم لذا برای گیلان شناسی نباید تنها به جنبه علمی هنر و معماری گذشته بپردازیم، بلکه زیبایی شناختی مردم گیلان باید به جامعه تعرفه شود.

    رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، از پژوهشکده گیلان شناسی خواست فرهنگ و تمدن گیلان را به شهرداری ها عرضه کند و یادآور شد: امروز نسل جوان ما دچار بحران هویت شده است لذا پژوهشکده گیلان شناسی معرفی هویت و فلسفه نقش و نگارهای فرهنگ باستانی گیلان را به عنوان رسالت خود بداند.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=41455

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *