×

بودجه پروژه‌های بوم‌گردی استان گیلان تامین نشده است

  • کد نوشته: 41505
  • ۱۳۹۷-۱۱-۰۵
  • 105 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری استان گیلان گفت:‌ پروژه‌های بوم‌گردی گیلان با مشکل عدم تأمین اعتبار توسط بانک‌های عامل مواجه‌اند. به گزارش گیل و دیلم ،شهرود امیرانتخابی در گفت‌وگویی اظهار داشت: روند ساخت پروژه‌های بوم‌گردی گیلان به علت عدم تأمین مالی بانک‌های عامل با کندی مواجه است و تا زمانی‌که این مشکل توسط […]

    بودجه پروژه‌های بوم‌گردی استان گیلان تامین نشده است
  • مدیرکل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری استان گیلان گفت:‌ پروژه‌های بوم‌گردی گیلان با مشکل عدم تأمین اعتبار توسط بانک‌های عامل مواجه‌اند.

    به گزارش گیل و دیلم ،شهرود امیرانتخابی در گفت‌وگویی اظهار داشت: روند ساخت پروژه‌های بوم‌گردی گیلان به علت عدم تأمین مالی بانک‌های عامل با کندی مواجه است و تا زمانی‌که این مشکل توسط مسئولان ذیربط حل و فصل نشود تسریع قابل ملاحظه‌ای در فرآیند ایجاد این طرح‌ها رخ نخواهد داد. 

    مدیرکل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری گیلان تعداد پروژه‌های قابل بهره‌برداری دهه فجر این دستگاه در حوزه بوم‌گردی را برشمرد و عنوان کرد: در این ایام ۱۰ واحد از طرح‌های بوم‌گردی گیلان واقع در رشت،‌ خمام، سنگر،‌ نرسیده به آستارا و سایر نقاط استان افتتاح می‌شوند.

    امیرانتخابی از صدور بیش از ۶۰۰ موافقت‌نامه اصولی برای ساخت واحدهای بوم‌گردی توسط اداره کل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری گیلان خبر داد و بیان داشت: این تعداد مجوز از ابتدای اجرای طرح‌های بوم‌گردی در گیلان برای متقاضیان واجد شرایط صادر شده است.

    وی با تأکید بر اینکه ایجاد واحدهای بوم‌گردی به پرداخت تسهیلات بانکی وابسته است خاطرنشان کرد: با همه تلاش‌های انجام شده به علت عدم تأمین مالی بانک‌های عامل و وجود یکسری مشکلات اعتباری روند آماده‌سازی بسیاری از واحدهای بوم‌گردی گیلان پیشرفت مطلوبی ندارند.

    مدیرکل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری گیلان یکی از مشکلات عدیده استان‌های گردشگرپذیر را نبود زیرساخت‌های مناسب اعلام کرد و ابراز داشت: اولویت نخست این اداره کل در استان گیلان جذب هر چه بیشتری گردشگر است و پرداختن به ایجاد زیرساخت‌های لازمه آن در اولویت بعدی قرار دارد.

    امیر انتخابی راهبرد و سیاستی که در گیلان برای جذب گردشگران تدوین و اجرایی شده است را مبتنی بر بوم‌گردی دانست و عنوان کرد: این سیاستی است که با توجه به ظرفیت‌های گیلان توسط استانداری اتخاذ شده بنابراین تمام برنامه‌های حیطه گردشگری بر مبنای آن طرح و اجرا می‌شود.

    وی اداره کل میراث فرهنگی،‌ گردشگری و صنایع دستی استان را متولی اجرای سیاست‌های استانداری گیلان در راستای اجرایی کردن طرح‌های بوم‌گردی خواند و تصریح کرد: هر کدام از واحدهای بوم‌گردی در صورت تکمیل به طور مستقیم و غیرمستقیم برای چندین نفر در روستاها شغل ایجاد می‌کنند.

    مدیرکل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری گیلان رونق کسب و کار روستائیان و افزایش درآمدهای آنان را از جمله مزایای اجرای طرح‌های بوم‌گردی نامید و گفت: جلوگیری از مهاجرت روستائیان به سمت شهرها و زمینه‌سازی برای مهاجرت معکوس از دیگر فواید ایجاد واحدهای بوم‌گردی است.

    امیر انتخابی لزوم مطالعه دقیق تبعات فرهنگی و اجتماعی ورود گردشگران به واحدهای بوم‌گردی روستایی گیلان را متذکر شد و اظهار داشت: اداره کل میراث فرهنگی،‌ صنایع دستی و گردشگری گیلان در کنار ایجاد واحدهای بوم‌گردی به حفظ فرهنگ اصیل،‌ بکر و سنتی روستاها نیز توجه ویژه‌ای دارد.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=41505

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *