مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان گفت: با آشکارسازی نقاط پرحادثه در طول راههای گیلان، ۱۰ درصد از تصادفات جادهای این استان کاهش پیدا کرده است.
به گزارش گیل و دیلم، محمدرضا نازککار در گفتوگویی اظهار داشت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان در طول سالهای اخیر اقدامات زیادی را در حوزه آشکارسازی نقاط پرحادثه انجام داده است که این عامل باعث کاهش ۱۰ درصدی تصادفات در محورهای این استان شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان از نصب علائم آشکارسازی استاندارد در سطح راههای استان سخن گفت و عنوان کرد: تا سال ۹۷ بیش از ۱۵۰ هزار عدد از این نوع علائم افقی و عمودی با صرف هزینهای بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال در سطح محورهای گیلان نصب شده است.
نازککار با تأکید بر حفظ ایمنی ترددها و ارتقاء این مؤلفه در سطح محورهای گیلان افزود: یکی از پارامترهای مهم در بخش تردد ایمن، بهکارگیری روشهای لازم جهت آگاهی بهرهبرداران از آن است در واقع ایجاد شرایط تردد ایمن میتواند تضمینکننده رشد توسعه در تمامی زمینههای اقتصادی باشد.
وی هوشمندسازی بخش نظارتی راهها را یکی از اولویتهای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای دانست و ابراز داشت: در حال حاضر در سطح حدود ۲۰۰ کیلومتر از راههای استان گیلان بیش از ۸ هزار و ۷۰۰ چراغ چشمکزن و ۴۸ هزار و ۵۰۰ عدد پایه روشنایی در جادههای گیلان نصب شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان در اهمیت انجام اقداماتی در حوزه نصب اینگونه علائم نظارتی در سطح راهها و نقاط پرتگاهی تصریح کرد: استانداردسازی، اصلاح قوانین حوزه ایمنی در کنار هوشمند ساختن بخش نظارتی راهها موجب کاهش بسیار محسوس تلفات انسانی میشود.
نازککار شرایط جغرافیایی و وجود رودخانههای دائمی در کل استان گیلان را متذکر شد و بیان داشت: ساخت تعداد بیشماری پل و آبرو به تعداد بالغ بر ۱۲ هزار و ۸۲۰ دستگاه در سطح گیلان از افتخارات و دستاوردهایی است که در طول عمر ۴۰ ساله انقلاب اسلامی حاصل شده است.
وی تلاش برای افزایش عمر بهرهوری پلها و آبروهای ساخته شده در گیلان را از اولویتهای اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای خواند و تصریح کرد: با وجود میزان بالای بارندگی و کوهپایهای بودن بخشی از گیلان و وقوع سیلاب ارتقاء دانش فنی به کاهش خسارات وارده به ابنیهها کمک میکند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی روشهای نوین در ساخت انواع پلها مورد توجه قرار گرفت اظهار داشت: افزایش عمر بهرهوری ابنیهها و پلها و کاهش هزینههای ناشی از خسارت سیلابها همواره به عنوان یک اصل مهم در گیلان مورد توجه بوده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان به دیگر خدمات این دستگاه در حوزه افزایش ایمنی تردد در سطح راههای این استان اشاره کرد و ابراز داشت: احداث دیوارههای حائل در حاشیه راههای ریزشی و رانشی به طول تقریباً ۱۸ هزار و ۴۰۰ متر در گیلان از اقدامات مهم این دستگاه به شمار میرود.
نازککار انجام کلیه اقدامات و طرحهای ارتقاء ایمنی راهها را مستلزم تخصیص اعتبارات لازم دانست و عنوان کرد: کمبود منابع و عدم تخصیص اعتبارات لازم برای اجرای برنامههای راهداری و نگهداری از جادههای استان از مشکلاتی است که اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان با آن مواجه است.
دیدگاهتان را بنویسید