به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایسنا، آیتالله سید احمد علمالهدی امروز در خطبههای عبادی-سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی، اظهار کرد: گام دوم انقلاب در بیانیهای که به عنوان یک مانیفست برای انقلاب مقدس اسلامی در ۴۰ ساله دوم مطرح شده، از ابعاد مختلف باید مورد تبیین و تحلیل قرار گیرد. آنچه مقام معظم رهبری در این بیانیه به عنوان یک محور اساسی روی آن اصرار داشتند، مساله نظام انقلابی بود و تبیین نظام انقلابی برای مردمی که هم پای انقلاب ایستادند و هم پای نظامی که مولود انقلاب است.
وی افزود: مرجع عالیقدر شیعیان حضرت آیتالله العظمی مکارم اعلام فرمودند که بیانیه مقام معظم رهبری به عنوان گام دوم منشور این انقلاب در چله دوم و در ۴۰ ساله دوم است. این منطق از یک مرجع تقلید صاحب فتوایی که میلیونها انسان شیعه در این کره زمین در داخل و خارج از او تقلید میکنند، حجت قطعی برای ما است که به تمام نکات و دقایقی که در بیانیه مقام معظم رهبری به عنوان گام دوم انقلاب معرفی شده، بیشتر دقت و توجه کنیم.
علمالهدی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در تبیین نظام انقلابی اصول سهگانهای را معرفی کردند که در جای خود قابل تحلیل و توجه است، عنوان کرد: رعایت اصل اسلامی و احکام دین به عنوان یک اصل، اصل دوم اصل شایستهسالاری در کارگزاری این نظام و اصل سوم اعتماد و جلب رضای مردم و برقراری رابطه آنها با جریان انقلاب و نظام و کارگزاران مدیریت نظام است، این سه اصل را به عنوان یک نظام انقلابی مقام معظم رهبری از اصول نظام انقلابی مطرح کردند.
امام جمعه مشهد گفت: مقام معظم رهبری در فرمایشات خود دو خطر نیز برای این نظام انقلابی اعلام کردند. خطر اول اشرافیگری است، اینکه در زندگی مردم و سبک زندگی آنها ارزشها بر معیار اشرافیگری بچرخد و محور ارزشها در زندگی مردم تجملات، اشرافی بودن، در زندگی رنگارنگ به سر بردن، روز به روز در عرصه تجملات زندگی رقابت به خرج دادن و مسابقه گذاشتن مسئولان با مردم، مردم با مسئولان و مردم در طبقات مختلف، مقام معظم رهبری این اشرافیگری را به عنوان یک خطر برای نظام انقلابی مطرح کردند زیرا موجب ارتجاع انقلاب میشود.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: اشرافیگری انقلاب را به عقب بر می گرداند. در جامعهای که معیار و سبک زندگی برای مردم باید تقوا، دینداری، عفت، عصمت، نجابت و اخلاق باشد، اگر بنا شد پول، طلا و تجمل در زندگی مردم معیار و مولفه شود، این خطر برای انقلاب و نظام است. اگر بنا شد این مردم به اشرافیگری بیفتند، پای انقلاب نمیایستند. ما که ۴۰ سال ایستادیم تنها به این دلیل بود که با هنر امام(ره) و مقام معظم رهبری، اشرافیگری در نظام و جامعه ما سقوط کرد. افرادی پای انقلاب ایستادند، شهید شدند، شهید دادند، جانباز و آزاده شدند و امروز در نسلهای سوم و چهارم ایستادند که از اشرافیگری فاصله دارند.
وی بیان کرد: پروندههای فساد اقتصادی، اختلاس، دزدی و چپاول از بیتالمال از جریان اشرافیگری مردم و افراد سرچشمه میگیرد. اگر اشرافیگری نبود، این مفاسد اقتصادی به وجود نمیآمد که برخی بدزدند، ببرند و دنبال تقلب باشند، در زندگی اجتماعی که دشمن خدا، پیغمبر و اسلام سفره مردم را هدف گرفته، افراد با قوت لایموت مردم کاسبی کنند و روز به روز بر ثروت خود بیفزایند، این جز با خوی اشرافیگری ممکن نیست.
علمالهدی با اشاره به اینکه خطر دومی که مقام معظم رهبری در این بیانیه اعلام کردند، محافظهکاری است، تصریح کرد: اینکه وارد محافظهکاری شویم و بگوییم این کار را نکنیم که اروپا و آمریکا بدش میآید. مسئول روابط بین الملل کشور با کمال صراحت بگوید FATF نه مشکل اقتصادی را حل میکند، نه تحریم را از بین میبرد و نه فشارهای دشمن را کم میکند، تنها به دست آمریکا بهانه ندهیم، این اوج محافظهکاری برای انقلاب است که آمریکا را از خودمان راضی کنیم.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بیاینه گام دوم فرمودند که این از خطرات نظام انقلابی است که مسئولان، مردم و ارزشهای جامعه دنبال این برود که دشمن را راضی کند و کاری کند که دشمن خوشش بیاید. نتیجه این مصوبه که رفتن زیر بار ریاست و قدرت وزیر خزانهداری آمریکا است. مقام معظم رهبری اعلام کردند اتاق جنگ آمریکا با ایران در وزارت خزانهداری بوده و فرمانده جنگ آمریکا با ایران در این فشار اقتصادی و رئیس FATF در دنیا وزیر خزانهداری آمریکا است. قراردادی را در کشور رسمی و قانونی کنیم که زیر بار فرمانده جنگ آمریکا با ایران رویم که آمریکا بهانه نگیرد؟ این درست است؟
وی افزود: باید مقداری عقل خود را به کار ببریم. آنها معتقد هستند که در سر مردم مغز نیست که این حرفها را میزنند؟ میگویند این ۲۰،۳۰ نفری که در مجمع تشخیص مصلحت هستند، ملت نیستند. بله ۲۰،۳۰ نفر مجمع تشخیص مصلحت ملت نیستند،۲۹۰ نفر در مجلس ملت نیستند،۲۰،۳۰ نفر در کابینه هم ملت نیستند. ملت کیست؟ ملت آن است که روز ۲۲ بهمن میلیونها آدم این خیابانها را پر کردند. این ملت چند میلیونی که در خیابانها ریختند و همه دنیا هم با چشمش ریخت، روی دست آنها چه بود؟ جز عکس رهبری. شعارشان چه بود؟ جز اینکه میگفتند این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده.
علمالهدی با بیان اینکه معنای ملت مقام رهبری بوده و رهبری ملت است زیرا این ملت روز ۲۲ بهمن نشان دادند، عنوان کرد: رهبری روز اول نظریه خود را در خصوص کنوانسیونها بیان کردند و فرمودند که این کنوانسیونها، قراردادها و پیمانهای دیکتهشده استکبار و آمریکا برای حفظ منافع آمریکا است. وقتی هفت وزیر نامه نوشتند که مصلحت امروز اقتضا میکند که این مصوبات اجرا و قانونی شود، مقام معظم رهبری برای اینکه بیان نکنند که من یک نفر دارم تصمیم میگیرم، به شورای مشورتی خود یعنی مجمع تشخیص مصلحت واگذار کردند که از نظر قانونی بررسی کنند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: رهبر معین کرده که بررسی کنید، این حرفها درست است یا نه، آنها در خطر محافظهکاری هستند و میخواهند دشمن را راضی کنند، شما که از همه جناحها هستید، با تامل بررسی کنید. حالا که با تامل بررسی کردند و به اینجا رسیدند که این مملکتفروشی است، اوقاتشان تلخ میشود که میگویند ۲۰،۳۰ نفر ملت نیستند. این درست نیست.
وی اضافه کرد: روزی در مملکت گفتید تا برجام نشود هیچ چیز درست نمیشود، حتی گفتید ممکلت از نظر آب دچار مشکل است و مشکل آب با برجام حل میشود، حالا امروز بیان میکنید که مشکل گوشت با FATF حل میشود و میگویید ما گوشت را داریم چون نمیتوانیم پول آن را بدهیم، میتوانیم آزاد کرده و به دست مردم برسانیم. اگر مشکل آب با برجام حل شد، مشکل گوشت و آذوقه مردم هم با FATF حل میشود. مگر آن حل شد؟
دیدگاهتان را بنویسید