گیل و دیلم | جبار کوچکینژاد، عضو فراکسیون ولایی مجلس به اعتمادآنلاین می گوید: عامل تمامی گرفتاریها هیأت دولت و رییس هیأت دولت است. یک نیروی انقلابی باید بیاد که درد مردم را حس کند و بنبستی که در بخش اقتصادی برای کشورمان پیش آمده را حل کند.
او همچنین معتقد است که باید قانون اساسی تغییر کند و باید برای اداره سیاسی کشور یک روش جدیدی را طراحی کنیم، یا کشور را ایالتی اداره کنیم یا از تجاربی که دنیا دارد یا خودمان داریم استفاده کنیم.
در ادامه مشروح گفتوگوی جبار کوچکینژاد عضو فراکسیون ولایی مجلس را با اعتمادآنلاین میخوانید:
*آقای کوچکینژاد شما یکی از امضاکنندگان طرح استیضاح آقای روحانی بودید. با توجه به مشکلاتی که در کشور شاهد آن هستیم و شرایط ویژهای که داریم آیا با تغییر رییسجمهور مشکل کشور حل میشود؟
به هر حال قانون اساسی اختیاراتی را به نمایندگان داده است و فکر میکنیم که بسیاری از ناکارآمدی و مشکلاتی که در حوزه اقتصادی وجود دارد ریشه در رییسجمهور دارد. بنابراین از بحث گفتوگو با کشورهای خارجی تا مشکلات اقتصادی داخلی به یکدیگر مرتبط هستند و عامل تمامی گرفتاریها هیأت دولت و رییس هیأت دولت است.
*به نظر شما با تغییر رییسجمهور مشکلات کشور حل میشود؟
اگر یک رییسجمهور انقلابی و قدرتمند بیاید و برای مردم کار کند یقینا مشکلات کشور حل میشود.
*برای مثال چه کسی بیاید؟
من نمیگویم. مردم باید رای بدهند.
*به هر حال شما که موافق تغییر رییسجمهور هستید فکر میکنید چه کسی میتواند جایگزین ایشان شود؟
یک نیروی انقلابی باید بیاید که درد مردم را حس کند و بنبستی که در بخش اقتصادی برای کشورمان پیش آمده را حل کند. در حال حاضر شاهد تلاطم دلار و ارزاق عمومی مردم هستیم. باید نگاه دولت جایگزین به قشر محروم بیشتر باشد. آن دولت باید توانمند باشد و از پشتوانه علمی و معنوی خوبی برخوردار باشد.
دولت به شکلی همه چیز را به اتحادیه اروپا و امریکا وصل میکند. از روز اول هم مقام معظم رهبری تذکر دادند که آنها دوای درد شما نیستند و دوای درد در اقتصاد مقاومتی و استفاده از نیروهای خلاق جوان است، اما متاسفانه آقای رییسجمهور توجه نکرد و چون توجه نکرد کشور را به سمتی برد که کار را برای خودش هم سخت کرده است.
*با توجه به اینکه درآمدها کاهش یافته، فرد دیگری اگر بخواهد جایگزین آقای روحانی شود چگونه در این شرایط میتواند مشکلات کشور را حل کند؟
با پول مشکلات حل نمیشود بلکه نیازمند برنامهریزی، انسجام داخلی و استفاده از نخبگان و مردم در حل اقتصاد هستیم.
*بحث ایالتی شدن کشور هم مطرح است؟ این موضوع را چطور میبینید؟
من معتقدم در نهایت باید قانون اساسی تغییراتی کند و شیوه اداره سیاسی کشور تغییر کند و یک روش جدیدی را طراحی کنیم، یا ایالتی شود یا از تجاربی که دنیا دارد یا خودمان داریم استفاده کنیم.
*یعنی امکان اداره ایالتی کشور وجود دارد؟
اداره ایالتی کشور برخی از مشکلات کشور را حل میکند.
*این موضوع مطرح است؟
هنوز جدی مطرح نشده است اما اگر بخواهیم این اتفاق بیفتد باید قانون اساسی تغییر کند.
*به نظر شما دور دوم دولت آقای روحانی به اتمام میرسد؟
در این شرایطی که در آن قرار داریم و با مشکلاتی که در کشور ایجاد کرده خیلی کارش سخت است.
*عزمی در کشور وجود دارد که دولت دوازدهم به اتمام نرسد؟
معتقدم از ۲۴ میلیونی که به آقای روحانی رای دادند بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد میگویند که ایشان توانایی ندارد.
*اگر فرد دیگری جایگزین آقای روحانی شود چگونه میتواند مشکلات کشور را حل کند و از کجا میتواند در آمد کسب کند؟
منابع کشور ما کم نیست و باید به منابع و توانمندی های داخلی اکتفا کرد. کشورهای دیگر در دنیا چه کاری کردهاند؟ آنهایی که فقیر بودند هم توانستند اقداماتی انجام دهند اما ما که منابع فراوانی در روی زمین و زیر زمین داریم به راحتی میتوانیم کشورمان را اداره کنیم. ما معتقدیم وابستگی و عدم استقلال کشور را نشانه گرفتهاند و این عامل گرفتاری دولت شده است.
*احتمال جایگزین شدن دولت نظامی وجود دارد؟
ما اعتقادی به دولت نظامی نداریم.
دیدگاهتان را بنویسید