سرپرست فرمانداری صومعه سرا تالاب انزلی را فرصت بی نظیری برای توسعه گردشگری بویژه گردشگری طبیعی در این شهرستان خواند و گفت: از این نعمت طی سال های اخیر در روستاهای منتهی به تالاب استفاده شده است.
به گزارش گیل و دیلم به نقل از ایرنا سیدجلال سیدمحمدی در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان که در فرمانداری صومعه سرا برگزار شد، اظهار کرد: اینگونه جلسات فرصتی را فراهم می کند که در جمعی تخصصی تر و نگاهی جامع تر، با هدف رفع و کاستن مشکلات، به حوزه های مختلف بپردازیم.
وی افزود: لازم است بتوانیم در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برنامه هایی را برای اجرا داشته باشیم و نسبت به رفع موانع در راستای تحقق اهداف این حوزه قدم برداریم.
وی با بیان اینکه صومعه سرا توانمندی و ظرفیت بالایی در این حوزه دارد، گفت: انتظارست بتوانیم به درستی این توانمندی ها را در جامعه تبیین کنیم .
سیدمحمدی به وجود جاذبه های تاریخی، آثار فرهنگی نظیر هفت دغنان، حمام کسماء، پل گوراب ، مناره آجری اشاره کرد و گفت: این شهرستان از جاذبه های طبیعی و گردشگری بسیاری برخوردار است که مهمترین آنها تالاب است؛ البته اسمش تالاب انزلی است ولی بیش از ۶۰درصد تالاب در حوزه تقسیمات کشوری جغرافیای شهرستان صومعه سرا قرار دارد.
وی با بیان اینکه در راستای توسعه گردشگری شهرستان اقدامات خوبی انجام شده ولی ظرفیت آن بالا و نیاز به برنامه ریزی دارد، تصریح کرد: تنوع محصولات کشاورزی یک ظرفیت بومی محلی و ظرفیت فرهنگی می تواند باشد که در طول سال های گذشته از این ظرفیت با برگزاری جشنواره های مختلف در شهرستان به خوبی استفاده شده است.
سیدمحمدی به برگزاری جشنواره های متعدد در صومعه سرا نظیر حلوای ضیابری، رشته و خشکار و توت فرنگی اشاره و اضافه کرد: برگزاری جشنواره های متعدد در شهرستان موجب شده صومعه سرا به مرکز جشنواره ها در سطح استان تبدیل شود.
وی به برگزاری جشنواره رشته و خشکار پیش از آغاز ماه مبارک رمضان در منطقه طاهرگوراب اشاره کرد و افزود: جشنواره توت فرنگی هر ساله در صوفیانده برگزار می شود؛ امسال نیز بناست نسبت به برگزاری این جشنواره اقدام شود.
سیدمحمدی با بیان اینکه برگزاری جشنواره صنوبر و ابریشم در شهرستان در دست برنامه است، ادامه داد: موارد مذکور از جمله برنامه هایی است که به شهرستان صومعه سرا اختصاص دارد.
شهرود امیرانتخابی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان نیز به اهمیت گردشگری سلامت اشاره و اظهار کرد: جشنواره هایی که در سطح شهرستان برگزار می شوند، باید هدفمند باشند و مهمترین مسئله در این خصوص نیروی انسانی متخصص است که با آموزش باید حل شود.
وی به برگزاری جشنواره های مختلف اشاره کرد و گفت: این جشنواره ها باید در سطح ملی بازتاب داشته باشد.
همچنین طرح های حوزه گردشگری شهرستان نظیر خانه روستایی، مجتمع فانوس شب، طرح بوم گردی بارانا و مناره آجری گسگر مورد بازدید قرار گرفت.
شهرستان صومعه سرا با سه بخش مرکزی، تولمات و میرزاکوچک در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است.
دیدگاهتان را بنویسید