×

افزایش ۲۰ درصدی تولید برگ سبز چای در کشور

  • کد نوشته: 45985
  • ۱۳۹۸-۰۳-۰۱
  • 223 بازدید
  • ۰
  • چین بهاره برگ سبز چای با افزایش ۲۰ درصدی محصول در باغ‌های شمال کشور به پایان رسید. به گزارش گیل و دیلم،حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور گفت: چایکاران گیلان و مازندران در پایان چین بهاره در اردیبهشت ماه، ۴۷ هزار تن برگ سبز چای به ارزش ۱۵۰ میلیارد تومان برداشت کردند. وی با اشاره […]

    افزایش ۲۰ درصدی تولید برگ سبز چای در کشور
  • چین بهاره برگ سبز چای با افزایش ۲۰ درصدی محصول در باغ‌های شمال کشور به پایان رسید.

    به گزارش گیل و دیلم،حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور گفت: چایکاران گیلان و مازندران در پایان چین بهاره در اردیبهشت ماه، ۴۷ هزار تن برگ سبز چای به ارزش ۱۵۰ میلیارد تومان برداشت کردند.

    وی با اشاره به اینکه ۹۵ درصد برگ‌های سبز چای درجه یک و بقیه درجه ۲ بوده است، افزود: ۱۰ هزار تن چای خشک در ۱۶۰ کارخانه چایسازی گیلان و مازندران تولید شده است.

    رئیس سازمان چای کشور اظهار داشت: پیش بینی می‌شود چایکاران شمال کشور در دو چین تابستانه و پاییزه هم بیش از ۷۰ هزار تن برگ سبز چای برداشت کنند.

    جهانساز شرایط مناسب آب و هوایی، توجه دولت به صنعت چای با پرداخت وام به زراعی، افزایش رغبت چایکاران برای تولید با افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای، دقت چایکاران در برداشت و همت کارخانه داران در تولید را موجب افزایش ۲۰ درصدی تولید برگ سبز چای به رغم تاخیر ۱۰ روزه در آغاز برداشت این محصول دانست.

    وی با بیان اینکه گیلان و مازندران ۵۵ هزار خانوار چایکار و ۲۵ هزار هکتار باغ چای دارد، تصریح کرد: ۹۰ درصد چای کشور در گیلان تولید می‌شود.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=45985

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *