×

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان مطرح کرد: ساماندهی ۹ هزار و ۵۰۰ واحد مستقر در حرائم رودخانه‌ها نیازمند اهتمام نهادهای مختلف است

  • کد نوشته: 46559
  • ۱۳۹۸-۰۳-۱۳
  • 69 بازدید
  • ۰
  • معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان برداشت‌های بی‌رویه شن و ماسه و عدم رعایت حریم حفاظت از منابع آب را از آسیب‌های جدی در حوزه رودخانه‌ها دانست و گفت: ۹ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی، تجاری و خدماتی در حرائم رودخانه‌های ۹ شهر و ۶۵۱ روستای استان گیلان مستقر هستند که ساماندهی آن نیازمند اهتمام […]

    معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان مطرح کرد: ساماندهی ۹ هزار و ۵۰۰ واحد مستقر در حرائم رودخانه‌ها نیازمند اهتمام نهادهای مختلف است
  • معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان برداشت‌های بی‌رویه شن و ماسه و عدم رعایت حریم حفاظت از منابع آب را از آسیب‌های جدی در حوزه رودخانه‌ها دانست و گفت: ۹ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی، تجاری و خدماتی در حرائم رودخانه‌های ۹ شهر و ۶۵۱ روستای استان گیلان مستقر هستند که ساماندهی آن نیازمند اهتمام نهادهای مختلف است.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گیلان؛ علی اوسط اکبری مقدم در جلسه شورای فنی استان گیلان مدیریت و کنترل سیلاب رودخانه‌ها را یکی از مباحث اصلی و جدی در ساماندهی این بخش عنوان کرد و افزود: عدم نظارت و مدیریت کافی در این خصوص طی دهه‌های قبل باعث شده علیرغم اجرای شیوه نامه ساماندهی و لایروبی در رودخانه‌ها از اواخر آذر سال گذشته کماکان ممکن است در برخی نقاط پس از بارش‌های شدید با چالش‌هایی مواجه شویم.

    وی با اشاره به وجود ۶۵ رودخانه به طول ۲ هزار و ۵۱۱ کیلومتر در کل استان گیلان اظهار داشت: دخل و تصرفاتی توسط برخی دستگاه‌ها و مردم در بخش کمی و کیفی حرائم رودخانه‌ها صورت گرفته که مشکلاتی را به وجود می‌آورند.

    معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان برداشت‌های بی‌رویه شن و ماسه و عدم رعایت حریم حفاظت از منابع آب را از آسیب‌های جدی در حوزه رودخانه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: ۹ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی، تجاری و خدماتی در حرائم رودخانه‌های ۹ شهر و ۶۵۱ روستای استان گیلان مستقر هستند.

    وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ رودخانه به طول ۲۱۴ کیلومتر در شهرستان تالش وجود دارد افزود: در سیل ۱۳ و ۱۴ مهر سال ۹۷ علیرغم اینکه این سیلاب قابل توجه نبود اما آسیب و تخریب‌های بسیاری را به دنبال داشت.

    اکبری مقدم به مطالعات صورت‌گرفته توسط مشاوران آب منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: تلاش ما بر این است تا با تدابیر لازم در بازه‌های کوتاه مدت و میان مدت نسبت به ساماندهی و خروج سازه‌های غیرمجاز در حرائم رودخانه‌ها اقدام شود.

    وی با بیان اینکه تخریب واحدهای غیرمجاز و ساماندهی آنان نیازمند منابع مالی و همکاری نهادها و دستگاه‌های مختلف است، افزود: اکثریت افراد مستقر در حرائم رودخانه‌ها از اقشار آسیب‌پذیر هستند که معیشت آنان متکی به استقرار در این مناطق است که باید ساماندهی آنان آسیبی به اقتصاد زندگی این افراد وارد نکند.

    معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان ابراز امیدواری کرد با مصوبات جلسه شورای فنی شاهد رفع نواقص برخی کاستی ها در رودخانه‌های استان باشیم.

    در این جلسه مدیران منابع‌ طبیعی، محیط زیست، صنعت، معدن و تجارت و آب منطقه‌ای استان به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه‌ریزی‌های آتی درخصوص مدیریت و کنترل سیلاب رودخانه‌های استان و ساماندهی حرائم آن پرداختند.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=46559

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *