×

چای ایرانی، شناسه‌دار می شود

  • کد نوشته: 48090
  • ۱۳۹۸-۰۴-۲۶
  • 162 بازدید
  • ۰
  • رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: در راستای حمایت از تولیدکنندگان، معرفی چای تولید داخلی و همچنین شناسایی محصول قاچاق، چای ایرانی شناسه‌دار می شود. به گزارش گیل و دیلم ،عباس تابش در جریان سفر به استان گیلان در گفت و گویی در لاهیجان افزود: هدف این است که این محصول شناسه دار […]

    چای ایرانی، شناسه‌دار می شود
  • رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: در راستای حمایت از تولیدکنندگان، معرفی چای تولید داخلی و همچنین شناسایی محصول قاچاق، چای ایرانی شناسه‌دار می شود.

    به گزارش گیل و دیلم ،عباس تابش در جریان سفر به استان گیلان در گفت و گویی در لاهیجان افزود: هدف این است که این محصول شناسه دار شود تا چای وارداتی با چای داخلی متمایز و همچنین کالای قاچاق از غیر قاچاق مشخص شود و با رصد هزینه حلقه های تولید، فرآوری و بازرگانی، هزینه های تمام شده کالای تولید داخلی نیز در این روند کاهش یابد.

    رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان یکی از اقدامات خوب دولت در بخش چای را حذف یارانه چای وارداتی و کمک به رقابتی کردن چای تولید داخلی ذکر و اظهار کرد: اگر بتوانیم هزینه تمام شده چای را کاهش دهیم و مزیت رقابتی که به تازگی برای چایکاران ایجاد شده را بالا ببریم، می توانیم اشتیاق برای تولید چای در استان گیلان و لاهیجان را افزایش دهیم.

    وی در خصوص حمایت های دولت از کشاورزی و صنعت چای نیز یادآور شد: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از واردات چای یکی از برنامه های حمایتی دولت از این بخش است و باید به تولید داخلی، حلقه های تولید و بسته بندی کمک شود و تبلیغ فرهنگ استفاده از چای تولید داخلی در دستور کار قرار گیرد.

    تابش همچنین خواستار آموزش شیوه صحیح دم کردن چای ایرانی شد و ابراز امیدواری کرد که خانواده های ایرانی، با افتخار، چای تولید کشورمان را مصرف کنند.

    وی با اشاره به سفرش به لاهیجان و دیدار با صاحبان چند واحد چایسازی و نماینده چایکاران که عصر دیروز (سه شنبه) انجام شد، گفت: اقدامات دولت در سالی که به نام رونق تولید نام گرفته؛ توانسته است رضایت نسبی چایکاران شمال کشور را تامین کند و این امر موجب خوشحالی مسئولان و دولتمردان شده است.

    تابش همچنین درباره کیک و کلوچه بیان داشت: شیرینی مشمول قیمت گذاری تثبیتی نیست اما ۹۰ درصد مواد اولیه آن از طریق ارز نیمایی تامین می شود و باید اقدامات و خدماتی که دولت ارائه می کند، در خور حمایت از تولیدات این بخش باشد.

    حدود ۲۵ هزار هکتار باغ چای در گیلان و مازندران وجود دارد؛ ۵۰ کارخانه داخلی برند چای در کشور فعال هستند و ۳۰ کارخانه چایسازی نیز از استانداردهای ملی در تولید چای برخوردارند.

    همایش استانی روز صنعت و معدن و تجلیل از برگزیدگان صنعتی و معدنی استان نیز امروز (چهارشنبه) با حضور تابش معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در رشت برگزار می شود.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=48090

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *