مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با بیان اینکه طرحهای بومگردی حافظ فرهنگ بومی هر منطقه هستند، افزود: اماکن بومگردی باید با تقویت صنایع دستی در راستای توسعه اشتغالزایی مناطق روستایی گام بردارند.
به گزارش گیل و دیلم، شهرود امیر انتخابی در حاشیه افتتاح کارگاه تولیدی رشتی دوزی و فروشگاه عرضه صنایع دستی روستای قلعه روخان اظهار کرد: این کارگاه صنایع دستی با حجم سرمایه گذاری ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بخش خصوصی و ۹۰۰ میلیون ریال تسهیلات دولتی با اشتغال بیش از ۲۱ نفر به بهربرداری رسیده است.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان گیلان با اشاره به اینکه فومن به دلیل دارا بودن دو مجموعه گردشگری قلعه روخان و ماسوله مورد استقبال گردشگران است، افزود: از ماموریتهای ویژه سازمان، ترویج صنایع دستی در شهرستان فومن است.
امیرانتخابی با بیان اینکه متاسفانه صنایع دستی گیلان در رقابت با سایر استانهای کشور از کیفیت پایین برخوردار است، گفت: با گسترش کارگاههای تولیدی و آموزشی صنایع دستی در تلاش هستیم با برند سازی محصولاتی با هویت بومی گیلان در راستای جذب گردشگر گام برداریم.
وی با اشاره به فعالیت دو ساله مجموعههای بومگردی که حافظ فرهنگ بومی هر منطقه هستند، افزود: مکانهای بوم گردی باید با تقویت صنایع دستی در راستای توسعه اشتغالزایی مناطق روستایی گام بردارند.
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با بیان اینکه طرح بومگردیها زیر مجموعه معاونت گردشگری است، تاکید کرد: بروز هرگونه تخلف در این مکانهای دارای مجوز پیگرد قانونی دارد.
به گزارش گیل و دیلم، افتتاح خانه هلال در روستای زیده پایین و کلرم، بهره برداری از پل روستای زردلجه با اعتبار ۵۰ میلیون تومانی که راه ارتباطی ۲۰ خانوار ساکن روستا را با مسیر اصلی تسهیل نمود، پروژه آسفالت راه روستایی آبرورد از توابع بخش سردار جنگل با اعتبار ۵۵۰ میلیون تومان و پروژه اجرای طرح هادی و آسفالت راه روستایی گل افزان با اعتبار ۷۰۰میلیون تومانی از جمله طرحهای دولت در چهارمین روز از هفته دولت، شهرستان فومن بود.
دیدگاهتان را بنویسید