×

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان: سد پلرود سال ۱۴۰۰ آبگیری خواهد شد

  • کد نوشته: 53501
  • ۱۳۹۸-۱۰-۲۴
  • 80 بازدید
  • ۰
  • مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان گفت: آبگیری سد پلرود که پتانسیل خوبی برای کنترل سیلاب ها دارد در نیمه نخست سال ۱۴۰۰ انجام خواهد شد. به گزارش گیل و دیلم ،وحید خرمی در گفت‌وگویی در خصوص وضعیت ساخت دو سد شفارود و پلرود گفت: ساخت سد در استان گیلان شرایطی خاصی به جهت پراکندگی بافت جمعیتی […]

    مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان: سد پلرود سال ۱۴۰۰ آبگیری خواهد شد
  • مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان گفت: آبگیری سد پلرود که پتانسیل خوبی برای کنترل سیلاب ها دارد در نیمه نخست سال ۱۴۰۰ انجام خواهد شد.

    به گزارش گیل و دیلم ،وحید خرمی در گفت‌وگویی در خصوص وضعیت ساخت دو سد شفارود و پلرود گفت: ساخت سد در استان گیلان شرایطی خاصی به جهت پراکندگی بافت جمعیتی و پوشش جنگلی دارد، بنابراین احداث جاده جایگزین، جابجایی اهالی، تملک زمین و اخذ مجوز زیست محیطی هر کدام پروسه ای هستند که به تنهایی یک پروژه سنگین و زمان‌بر است.

    وی افزود: در خصوص سد شفارود مجوزهای لازم اخذ شده و مقدمات کار بدنه، تزریقات و تحکیم‌های سد انجام شده و ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و سد پلرود نیز ۷۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در سال ۹۸ در حدود ۲۰ متر از ارتفاع این سد خاکریزی شده و نمود خارجی کار مشخص است و در انتظار تزریق منابع مالی هستیم تا تأخیر احداث سد را جبران کنیم و این سازه برای استان گیلان بسیار مفید خواهد بود.

    خرمی ادامه داد: سد پلرود آب شرب منطقه و اراضی کشاورزی را تامین خواهد کرد و پتانسیل خوبی برای کنترل سیلاب ها دارد و آبگیری آن در نیمه نخست سال ۱۴۰۰ انجام خواهد شد.

    وی در خصوص احداث سد دیورش گفت: سد دیورش ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم که با فراهم شدن مقدمات احداث آن و تسریع در روند احداث در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.

    مدیرعامل شرکت آب منطقه ای گیلان در خصوص روند احداث سد لاسک عنوان کرد: سد لاسک کمک خواهد کرد که رسوبات وارد تالاب نشوند، سد لاسک بر اساس فاینانس داخلی ماده ۵۶  سرمایه گذار  و پیمانکار دارد و  مجوز زیست محیطی این سد در اول آذر ماه ۱۳۹۷ اخذ و تضمین نامه دولت نیر از طریق سازمان برنامه و بودجه در  تاریخ ۱۸ دی ماه سال جاری ابلاغ شده است و عملیاتی اجرایی آن بزودی آغاز خواهد شد.

    وی خاطر نشان کرد: برای اخذ مجوز زیست محیطی هزینه ساخت، حجم بتن ریزی و خاکبرداری سد ۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش دادیم در حالیکه ظرفیت سد کاهشی بود تا بتوانیم حدود ۵۵ هکتار از اراضی ارزشمند جنگلی را از محدوده سد خارج کنیم؛ بنابراین تمامی الزامات زیست محیطی رعایت شده است و مجوز زیست محیطی آن صادر شده است.

    خرمی گفت: برنامه زمانی برای احداث سد لاسک حدود چهار سال است و در حال هماهنگی با دستگاه های اجرایی استان برای انجام پروژه هستیم.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=53501

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *