×

۴۰ طرح آبخیزداری در گیلان به اجرا در آمد

  • کد نوشته: 53806
  • ۱۳۹۸-۱۱-۰۵
  • 157 بازدید
  • ۰
  • معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی گیلان گفت: امسال از محل صندوق توسعه ملی، ۴۰ فعالیت آبخیزداری در این استان به اجرا در آمد. به گزارش گیل و دیلم ،فریور نقوی روز شنبه در مصاحبه با بیان این که در سال جاری پنج طرح مطالعاتی و ۳۷ فعالیت مرتع داری نیز از محل […]

    ۴۰ طرح آبخیزداری در گیلان به اجرا در آمد
  • معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی گیلان گفت: امسال از محل صندوق توسعه ملی، ۴۰ فعالیت آبخیزداری در این استان به اجرا در آمد.

    به گزارش گیل و دیلم ،فریور نقوی روز شنبه در مصاحبه با بیان این که در سال جاری پنج طرح مطالعاتی و ۳۷ فعالیت مرتع داری نیز از محل صندوق توسعه ملی در استان گیلان پیش بینی و به اجرا درآمد، افزود: ۱۷ طرح آبخیزداری و ۳۳ طرح مرتع داری پیشرفت ۱۰۰ درصدی دارد.

    وی با اشاره به اختصاص مبلغ یک میلیارد و ۲۵۵ میلیون ریال به طرح های مرتع داری و ۲۱۰ میلیارد ریال به طرح های آبخیزداری اظهار داشت: بیشترین تمرکز فعالیت های آبخیزداری و مرتع داری در شهرستان های آستارا، تالش، رضوانشهر، رودبار، ماسال، سیاهکل، شفت و فومن است.

    معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی گیلان خاطر نشان کرد: بازنگری در حوزه تنیان رود صومعه سرا، بازنگری کوره رود تالش، آلنزه ماسال، مطالعه تفصیلی و اجرایی در توتکابن رودبار و .. از طرح های مطالعاتی در حال اجرا است.

    وی آبخیزداری را یکی از روش‌های مناسب برای مدیریت صحیح منابع آب و خاک عنوان و  تصریح کرد: حفظ پوشش گیاهی و کمک به حفظ و پایداری اکوسیستم طبیعی منطقه از اهمیت طرح های آبخیزداری است که این مهم حفظ خاک، جلوگیری از فرسایش و تقویت آب زیرزمینی و جلوگیری از سیل و رانش را موجب می شود.

    معاون فنی و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گیلان اظهار داشت: تغذیه سفره های آب‌ های زیرزمینی، توسعه کشاورزی، افزایش پوشش گیاهی، کنترل سیلاب و افزایش دبی چاه‌ها و قنات ها از مهمترین مزایای اجرای طرح های آبخیزداری است.

    گیلان بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که از این میزان حدود یک میلیون و ۱۷ هزار هکتار “۷۰ درصد” اراضی ملی است، ۵۶۵ هزار هکتار از اراضی ملی استان را جنگل های با ارزش هیرکانی تشکیل می دهد و حدود ۲۲۴ هزار هکتار مرتع ییلاقی در بالادست داریم؛ اراضی ساحلی و بخشی از اراضی فاقد پوشش گیاهی نیز جزو اراضی ملی محسوب می شود. 

    برچسب ها

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=53806

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *