×

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان عنوان کرد: آسفالت ۵۷ درصدی راه های روستایی گیلان/ رفع ۱۱ نقطه پرحادثه

  • کد نوشته: 60326
  • ۱۳۹۹-۰۶-۰۵
  • 67 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، نرخ شاخص بهره برداری آسفالته از راه های روستایی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان گیلان را ۵۷ درصد دانست و گفت: در طرح ملی ابرار برای گیلان ۱۷۸ کیلومتر هدفگذاری شده است. به گزارش گیل و دیلم ،فریبرز مرادی در گفت وگویی، یکی از اقدامات مهم سازمان راهداری و حمل […]

    مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان عنوان کرد:  آسفالت ۵۷ درصدی راه های روستایی گیلان/ رفع ۱۱ نقطه پرحادثه
  • مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، نرخ شاخص بهره برداری آسفالته از راه های روستایی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان گیلان را ۵۷ درصد دانست و گفت: در طرح ملی ابرار برای گیلان ۱۷۸ کیلومتر هدفگذاری شده است.

    به گزارش گیل و دیلم ،فریبرز مرادی در گفت وگویی، یکی از اقدامات مهم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای جهت آسفالت راه های روستایی دانست و اظهار کرد: اقدام برای راه های روستایی اولویت دار روستایی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار انجام می شود.

    وی با بیان اینکه طرح ملی ابرار در گیلان برای ۱۷۸ کیلومتر از راه های روستاهای بالای ۲۰ خانوار هدفگذاری شده است، اضافه کرد: در حال حاضر هفت قرارداد برای ساخت ۲۷ کیلومتر منعقد شده و براساس شرایط جوی انجام می شود.

    مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، روکش آسفالت راه های فرعی و روستایی را نیازمند مساعدت فرمانداران دانست و گفت: اعتبارات لازم در این بخش باید در کمیته شهرستانی تخصیص یابد.

    مرادی، نرخ شاخص بهره برداری آسفالته از راه های روستایی روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان گیلان را ۵۷ درصد دانست و خاطرنشان کرد: نیازمند تامین اعتبارات لازم در این بخش هستیم تا شاخص آسفالت راه های روستایی را افزایش دهیم.

    وی با اشاره به وجود ۸۶ نقطه حادثه خیز در محورهای اصلی استان، یادآور شد: علاوه بر عوامل انسانی و وسیله نقلیه، یکی از عناصر وقوع تصادفات جاده است و لذا ایمنی جاده ها از وقوع تصادفات جلوگیری می کند. و کاربرانی که در جاده ها تردد می کنند باید ایمنی داشته باشند.

    مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، از تشکیل کمیته رفع نقاط پرحادثه گیلان با همکاری پلیس راه خبر داد و عنوان کرد: براساس اولویت های پلیس راه، ۱۱ نقطه حادثه خیز استان را رفع کردیم که شامل پنج نقطه در رشت، یک نقطه در رضوانشهر، سه نقطه در فومن و دو نقطه در ماسال می شود.

    وی نصب سرعتگاه های استاندارد، تابلوهای اخطاری و انتظامی و چراغ چشمک زن، خط کشی محورها، تعوریض شانه ها و روکش آسفالت را از جمله اقدامات انجام شده برای رفع نقاط پرحادثه دانست و خاطرنشان کرد: برای رفع این ۱۱ نقطه ۵۷ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

    مرادی از شناسایی سه نقطه حادثه خیز در شرق گیلان خبر داد و گفت: عملیات اجرایی رفع این نقاط پرحادثه در دست انجام است و تاکنون پیشرفت ۸۰ درصدی داشته و تا پایان شهریورماه امسال به بهره برداری می رسد.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=60326

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *