عضو مجمع نمایندگان استان گیلان با گلهمندی از نبود کارهای تحقیقاتی در استان گفت: در حوزه رودبار، دیلمان، رودسر، آستانهاشرفیه و لاهیجان دارای ظرفیت خوبی به لحاظ پرورش و تولید زیتون، فندق بادام و چای هستیم ولی میزان تولید این محصولات بسیار متفاوت بوده و تنها دلیلش عدم کارهای تحقیقاتی و نمونهگیریهای مناسب بوده است.
به گزارش گیل و دیلم ،رسول فرخی میکال امروز با بیان اینکه دانشگاه محلی برای رشد و تعالی جوانان است، اظهار کرد: دانشگاهها محل رشد سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جوانان برای اداره کشور است لذا باید به تحول و توسعه کشور با استفاده از ظرفیت دانشگاهها بهرهمند شد.
وی تحول و توسعه را مبدأ رشد کشور دانست و گفت: پیشنیاز تحول و توسعه کشور تحقیقات و انجام کارهای مطالعاتی است ولی در گیلان علیرغم وجود همه امکانات و ظرفیتها ولی نتوانستیم از این ظرفیت بهدرستی استفاده کنیم.
عضو مجمع نمایندگان استان گیلان با اذعان به نبود ارتباط کافی میان دانشگاهها و صنعت در استان گیلان تصریح کرد: گیلان دارای پوشهای سبز و نعمتهای کشاورزی فراوان است ولی به دلیل عدم انجام کارهای تحقیقاتی و عدم ارتباط کافی میان دانشگاه و صنعت بخشی از مردم گیلان در شرایط سخت اقتصادی به سر میبرند.
فرخی میکال با تأکید بر لزوم توجه دانشگاهها به انجام کارهای تحقیقاتی در خصوص صنعت و کشاورزی بیان کرد: علم امروز با گذشته فرق کرده و دانشجو باید به سمت خودآموزشی و انجام کارهای مطالعاتی حرکت کرده و دانشگاه هم باید هرگونه همکاری را در این خصوص انجام دهد زیرا در غیر این صورت با مشکل مواجه میشویم.
وی وضعیت تحقیقات در استان گیلان را ناامیدکننده برشمرد و افزود: در حوزه رودبار، دیلمان، رودسر، آستانهاشرفیه و لاهیجان دارای ظرفیت خوبی به لحاظ پرورش و تولید زیتون، فندق بادام و چای هستیم ولی میزان تولید این محصولات بسیار متفاوت بوده و تنها دلیلش عدم کارهای تحقیقاتی و نمونهگیریهای مناسب بوده است.
عضو مجمع نمایندگان استان گیلان با بیان اینکه دانشجو دیگر نیازهای جامعه را تأمین نمیکند، اظهار کرد: به دلیل تغییر رویکردها دانشجویان دیگر پاسخگو تمامی نیازهای جامعه نمیباشد به همین منظور باید برای ایجاد رشد و توسعه در کشور به سمت انجام کارهای تحقیقاتی متناسب با نیازهای روز حرکت کنیم.
فرخی میکال با تأکید بر اینکه دانش واقعی مبدأ ایجاد تحول و توسعه در کشور است، تصریح کرد: برای ایجاد تحول در حوزههای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی باید از دانشهای برتر استفاده کنیم لذا امروز باید دانشگاهها در گیلان دانش واقعی خود را افزایش داده و به سمت صنعت و کشاورزی حرکت کنند.
وی با گلهمندی از نبود درآمد کافی در استان گیلان گفت: ۷۰ درصد منابع گردشگری در استان وجود داشته و ما تنها نیازمند به ۳۰ درصد سرمایهگذاری هستیم و باید استان به سمت ایجاد اشتغال، توسعه پایدار و آمایش سرزمینی حرکت کند در غیر این صورت نیازمند پاسخ استان در حوزههای مختلف نیستیم
دیدگاهتان را بنویسید