هنرمند گفت: هدف اصلی و غایی طرح برق امید کاهش حداقل ۱۰ درصدی مصرف برق مشترکین پر مصرف و نتیجه آن کمک به حفظ محیط زیست است.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم، جلسه تبیین دستورالعملهای اجرایی طرح برق امید با حضور محمد اسماعیل هنرمند مدیرعامل توزیع برق گیلان و جمعی از معاونین، مدیران و همکاران حوزه خدمات مشترکین برگزار شد.
هنرمند در ابتدای این جلسه گفت: در اجرای این طرح گام اول شناسایی مشترکین در دستههای کم مصرف، خوش مصرف و پر مصرف است و دادهها باید به تفکیک مناطق و با دقت بصورت رقم و درصد موجود باشد و حتی تغییرات در این دستهها باید ثبت شود.
وی افزود: هدف اصلی و غایی طرح برق امید کاهش حداقل ۱۰ درصدی مصرف برق مشترکین پر مصرف و نتیجه آن کمک به حفظ محیط زیست است.
مدیرعامل توزیع برق گیلان خاطر نشان کرد: از سوی تمامی امورها و ادارات اجرایی ضروری است اطلاعرسانی گسترده به مشترکین صورت پذیرد و آگاهی کامل همکاران از این طرح بسیار مهم میباشد.
هنرمند افزود: راهکارهای مدیریت مصرف بصورت جاری مورد اطلاعرسانی قرار میگیرد و باید با تاکید بیشتر در این خصوص آگاهسازی صورت پذیرد تا بتوانیم مشترکین پرمصرف را به مشترکین خوش مصرف و کم مصرف تبدیل کنیم.
وی گفت: نتایج اجرای طرح باید از سوی همکاران همواره مورد پایش قرار گیرد و این موضوع باید با کمک همه همکاران بویژه ادارات فروش و خدمات مشترکین سطح شرکت و مامورین تشخیص با جدیت پیگیری و اجرا شود.
در ادامه این جلسه مهندس بیدی معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت با اشاره به دستورالعملهای ابلاغی این طرح اظهار داشت: هدف از برگزاری این جلسه ایجاد زبان واحد برای مبحث مهم برق امید است.
بیدی افزود: شناسایی، اطلاع رسانی، اقدامات اجرایی و پایش جاری بمنظور تحقق کمی و کیفی چهار رکن اصلی اجرای طرح ملی برق امید میباشد.
وی به تشریح ارکان اجرای برق امید پرداخت و گفت: هدف اصلی، کاهش حداقل ۱۰ درصدی مصرف برق مشترکین پرمصرف است.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق گیلان تاکید کرد: مشترکین کم مصرف مشترکینی هستند که در ماههای عادی سال کمتر از ۸۰ کیلوواتساعت در ماه و در ماههای گرم سال (۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور) کمتر از ۱۵۰ کیلووات ساعت در ماه مصرف میکنند. همچنین مشترکین خوش مصرف شامل مشترکینی میشود که در ماههای عادی کمتر از ۲۰۰ کیلوواتساعت و در ماههای گرم سال ۴۰۰ کیلوواتساعت در ماه مصرف برق دارند و مشترکین پرمصرف نیز مشترکینی هستند که مازاد بر الگوی مصرف اشاره شده برق مصرف میکنند.
بیدی گفت: به مشترکین کم مصرف تخفیف ۱۰۰ درصدی بهای برق مصرفی تعلق میگیرد و مشترکین خوش مصرف شامل تخفیف کاهش مصرف نسبت به مدت مشابه سال قبل میشوند و مشترکین پرمصرف نیز فرصت ۶ ماهه در اختیار آنان قرار میگیرد تا مصرف خود را کاهش دهند.
وی تصریح کرد: شناسایی مشترکین در تعرفههای مختلف بسیار ضروری است و در این زمینه باید توجه ویژهای به سکونتگاههای غیر دائم و باغ ویلاها شود تا اشتباهاً بعنوان کم مصرفها درنظر گرفته نشوند که در این راستا از ظرفیت مامورین تشخیص به خوبی میتوان استفاده کرد.
این مسئول گفت: در استان گیلان و در ماههای عادی سال بصورت حدودی مشترکین کم مصرف ۲۶درصد، مشترکین خوش مصرف ۴۶٪ و مشترکین پرمصرف ۲۹درصد هستند و در ماههای گرم این ارقام بترتیب: ۱۱.۴۶ و ۴۲ درصد میباشد.
بیدی به اپلیکیشن بسیار کاربردی «برق من» اشاره کرد و افزود: مشترکین با مراجعه به این اپلیکیشن در کنار تمامی خدمات جامع و کامل آن، امکان مشاهده و بررسی چگونگی مصرف و قرارگیری در دستهبندیهای مذکور را خواهند داشت.
وی در پایان ضمن تشریح کامل برخی از برنامههای اجرایی مدیریت مصرف به پرسشهای حاضرین درخصوص چگونگی اجرای طرح برق امید پاسخ داد
دیدگاهتان را بنویسید