×

معاون عمرانی استانداری گیلان: کمبود مصالح معدنی مشکل عمده کندی پروژه‌های عمرانی است

  • کد نوشته: 62591
  • ۱۳۹۹-۰۸-۱۹
  • 77 بازدید
  • ۰
  • معاون عمرانی استانداری گیلان با بیان اینکه علت کندی روند اجرای پروژه‌های عمرانی و راهداری عدم تأمین اعتبار کافی و کمبود شدید مصالح در استان است، گفت: پیمانکاران پروژه‌های در دست اجرا، باید یک عامل مستمر و مستقل فقط در حوزه پیگیری مطالبات مصالح طرح‌های شهرستانی داشته باشند. به گزارش گیل و دیلم به نقل […]

    معاون عمرانی استانداری گیلان: کمبود مصالح معدنی مشکل عمده کندی پروژه‌های عمرانی است
  • معاون عمرانی استانداری گیلان با بیان اینکه علت کندی روند اجرای پروژه‌های عمرانی و راهداری عدم تأمین اعتبار کافی و کمبود شدید مصالح در استان است، گفت: پیمانکاران پروژه‌های در دست اجرا، باید یک عامل مستمر و مستقل فقط در حوزه پیگیری مطالبات مصالح طرح‌های شهرستانی داشته باشند.

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از فارس ،علی اوسط اکبری مقدم امروز در جلسه پیگیری و بررسی پروژه‌های عمرانی این شهرستان در سالن اجتماعات فرمانداری با اشاره به اینکه چهار پروژه ملی در سطح شهرستان صومعه‌سرا در دست اجرا است، اظهار کرد: مصوبات جلسه امروز باید منجر به تسریع درروند اجرای  پروژه‌های نیمه‌کاره عمرانی شهرستان شده و طرح‌های نیمه‌تمام در سال جاری به بهره‌برداری برسند. 

    وی با بیان اینکه علت کندی روند اجرای پروژه‌های عمرانی و راهداری عدم تأمین اعتبار کافی و کمبود شدید  مصالح در استان است، گفت: پیمانکاران پروژه‌های در دست اجرا، باید یک عامل مستمر و مستقل فقط در حوزه پیگیری مطالبات مصالح طرح‌های شهرستانی داشته باشند.

    معاون هماهنگ‌کننده امور عمرانی استانداری گیلان با بیان اینکه رودخانه‌های استان دیگر جوابگوی تأمین مصالح پروژه‌های عمرانی نیستند، تصریح کرد: عمده مصالح طرح‌های بزرگ استان، از قزوین، زنجان و اردبیل تأمین می‌شود و دیگر برداشت مصالح از  رودخانه‌های استان از دید جلسات و نظر مسؤولان خارج‌شده است‌.

    *۶ فقره پل چشم‌انتظار تأمین زیرساخت‎ها و تأسیسات 

    فرماندار صومعه‌سرا نیز با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی در شهرستان به‌کندی پیش می‌رود و یا راکد است، اظهار کرد: از مدیران کل سازمان‌ها درخواست دارم برای جهت تسریع درروند اجرای پروژه‌های عمرانی مدنظر و جذب اعتبارات لازم برای تکمیل پروژه‌های راکد یا نیمه فعال، تصمیمات مؤثری را بگیرند.

    وی با بیان اینکه یک‌صد کیلومتر راه روستایی چشم‌انتظار اعتبارات است، گفت: ساماندهی وضعیت راه‌های روستایی برای رفاه حال روستاییان باید موردتوجه مدیران استانی باشد، بسیاری از این راه‌های روستایی به‌وسیله دهیاران و مردم زیرسازی شده و چشم امید به مسؤولان استانی برای تأمین اعتباردارند.

    سید جلال سید محمدی بر تدبیر مسؤولان متولی بر رفع مشکلات روستایی تأکید کرد و گفت: تعداد ۶ فقره پل در روستاهای شهرستان در دست اجرا است که نیازمند تأمین زیرساخت‎ها و تأسیسات بوده و مردم این روستاها به دلیل فقدان پل دچار مشکلات عدیده‌ای می‎شوند

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=62591

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *