×

سنبل آبی اقتصاد را تهدید می‌کند/ مردم برای مبارزه با سنبل آبی وارد میدان شوند

  • کد نوشته: 62845
  • ۱۳۹۹-۰۸-۲۷
  • 83 بازدید
  • ۰
  • مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با بیان اینکه سنبل آبی، اقتصاد و گردشگری را زیر سؤال می‌برد، افزود: شیوه تهدید و آسیب این گیاه مهاجم باید به مردم گفته شود تا با ایجاد دغدغه بین همه آحاد، آنان نیز برای مبارزه با سنبل آبی پای‌کار بیایند. به گزارش گیل و دیلم ،امیر مرادی امروز در […]

    سنبل آبی اقتصاد را تهدید می‌کند/ مردم برای مبارزه با سنبل آبی وارد میدان شوند
  • مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با بیان اینکه سنبل آبی، اقتصاد و گردشگری را زیر سؤال می‌برد، افزود: شیوه تهدید و آسیب این گیاه مهاجم باید به مردم گفته شود تا با ایجاد دغدغه بین همه آحاد، آنان نیز برای مبارزه با سنبل آبی پای‌کار بیایند.

    به گزارش گیل و دیلم ،امیر مرادی امروز در جلسه هماهنگی دستگاه‌ها برای جمع‌آوری سنبل آبی در محل شهرداری چاف و چمخاله با بیان اینکه گیلان دارای نعمت‌های فراوانی است که خدا در اختیار ما قرار داده، اظهار کرد: چاف و چمخاله نیز دارای مواهب طبیعی زیادی بوده که سالانه گردشگران زیادی را به سمت خود کشانده است. 

    وی با بیان اینکه وجود گیاه مهاجم سنبل آبی و شیوع آن در تالاب و رودخانه‌ها، مدیریت شهرها را با چالش مواجه کرده، گفت: یکی از مکان‌های تفریحی برای گردشگران، رودخانه‌ها و تالاب‌ها است ولی وجود این گیاه مهاجم موجب می‌شود که گردشگران نیز مکان‌های دیگری را انتخاب کنند این در حالی است که این گیاه موجب مخاطرات زیست‌محیطی نیز می‌باشد.

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با بیان اینکه سنبل آبی، اقتصاد و گردشگری را زیر سؤال می‌برد که موجب ضرر مردم و مدیریت شهری می‌شود، افزود: شیوه تهدید و آسیب این گیاه مهاجم باید به مردم گفته شود تا با ایجاد دغدغه بین همه آحاد، آنان نیز برای مبارزه با سنبل آبی پای‌کار بیایند.

    مرادی با بیان اینکه متأسفانه هنوز مردم به این باور نرسیده‌اند که گیاه سنبل آبی اقتصاد آنان را هدف قرار داده، گفت: باید همه دستگاه‌ها برای مبارزه با سنبل آبی مشارکت کنند ولی این اقدام بدون حضور و مشارکت مردم فایده‌ای ندارد و مردم باید به مسائل پیرامون خود حساس و احساس وظیفه کنند.

    جمع‌آوری‌ ۹۰ درصد سنبل آبی از دهانه چمخاله تا پارک توسکا در حریم شهر

    شهردار چاف و چمخاله نیز با بیان اینکه از سال ۹۷ درگیر سنبل آبی و مبارزه با این گیاه مهاجم هستیم، اظهار کرد: گیاه مهاجم سنبل آبی از دو تا سه سال گذشته در رودخانه چمخاله و شهر شروع به تکثیر کرد که در سایر شهرستان‌های گیلان نیز مشاهده‌شده است.

    کمیل لاهوتی با بیان اینکه ۹۰ درصد سنبل آبی از دهانه چمخاله تا پارک توسکا در حریم شهری جمع‌آوری‌شده، گفت: روش‌های مختلفی برای مبارزه با این گیاه مهاجم وجود دارد و مبارزه با این گیاه سال‌ها طول می‌کشد ولی مبارزه باید مستمر صورت گیرد و با امکانات فعلی، روزانه حدود چهار هزار مترمربع از سنبل‌های آبی برداشته می‌شود.

    وی با بیان اینکه یک دستگاه بیل زنجیری و قایق‌های موتوری هم‌اکنون در حال کار هستند، افزود: یکی از وجود مشکلات امروز، زیادی آب است که سنبل‌ها را بر روی‌هم آورده و تراکم این گیاه زیاد شده است.

    آریا محمدی رئیس شورای شهر چاف و چمخاله نیز با بیان اینکه شهرداری و شورا از روز اول برای مبارزه با سنبل آبی پای‌کار بودند، اظهار کرد: سنبل آبی هرروز در حال گسترش بود و مبارزه با آن سال‌ها طول می‌کشد که نیاز است نیروهای بسیجی و حامیان محیط‌زیست نیز برای مبارزه با این گیاه مهاجم پای‌کار باشند

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=62845

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *