×

رییس سازمان چای کشور : با توسعه مکانیزاسیون هزینه تولید چای را کاهش می دهیم

  • کد نوشته: 64640
  • ۱۳۹۹-۱۰-۲۴
  • 138 بازدید
  • ۰
  • رییس سازمان چای کشور گفت: برای احیای باغات ۵۰۰۰ هکتاری باغات چای رها شده گیلان تسهیلات اختصاص یافته است. به گزارش گیل و دیلم، حبیب جهانساز با اشاره به اینکه برای احیای باغات چای رها شده تسهیلات در نظر گرفته شده است، گفت: برای هر هکتار از این باغات ۲۵ میلیون تومان تسهیلات اختصاص خواهد یافت. […]

    رییس سازمان چای کشور : با توسعه مکانیزاسیون هزینه تولید چای را کاهش می دهیم
  • رییس سازمان چای کشور گفت: برای احیای باغات ۵۰۰۰ هکتاری باغات چای رها شده گیلان تسهیلات اختصاص یافته است.

    به گزارش گیل و دیلم، حبیب جهانساز با اشاره به اینکه برای احیای باغات چای رها شده تسهیلات در نظر گرفته شده است، گفت: برای هر هکتار از این باغات ۲۵ میلیون تومان تسهیلات اختصاص خواهد یافت.

    وی افزود: ۵۰۰۰ هزار هکتار باغات چای رها شده وجود دارد و هیچ محدودیتی برای پرداخت تسهیلات به صاحبان این باغات وجود ندارد.

    رییس سازمان چای کشور ادامه داد: امسال ۳۰ هزار تن چای خشک در گیلان تولید شده است و اگر این باغات به صورت کامل احیا شود ۱۰ هزار هکتار دیگر چای خشک به تولیدات چای استان اضافه خواهد شد.

    جهانساز ادامه داد: عملکرد و رغبت تولید چای از سوی چایکاران افزایش پیدا کرده است و از جمله دلایل این امر قیمت خرید تضمینی مناسب و خرید با قیمت مناسب برگ سبز چای از چایکاران سوی کارخانه‌داران، بهبود سیستم آبیاری تحت فشار و… است.

    جهانساز تصریح کرد: برنامه‌ریزی داریم با توسعه مکانیزاسیون بیشتر و دیگر موارد هزینه تولید این محصول را کاهش دهیم.

    رییس سازمان چای کشور در خصوص اینکه چایکاران شمال کشور در تامین منابع مالی به زراعی باغ‌های چای با مشکل مواجه‌اند زیرا پرداخت تسهیلات بهزراعی باغ‌های چای پس از انجام به زراعی به چایکاران پرداخت می‌شود، گفت: تسهیلاتی که برای انجا این کار پیش‌بینی شده است، اهداف مشخصی دارد که باید محقق شوند و با پرداخت آنها حتما باید اصلاح و به زراعی باغات چای توسط چایکاران انجام شود.

    وی افزود: در سنوات گذشته برخی از تسهیلاتی که برای به زراعی باغات چای پیش بینی می‌شد برای انجام این کار صرف نمی‌شد و متاسفانه باغ هایی بودند که علیرغم دریافت تسهیلات احیاء نمی‌شدند به همین دلیل امسال برای پرداخت تسهیلات پیش‌بینی‌های دیگری هم انجام دادیم.

    جهانساز با بیان اینکه به ازاء هر هکتار باغ چای سه میلیون سرمایه در گردش در اختیار چایکار قرار داده می‌شود، ادامه داد: این مبلغ سرمایه اولیه برای انجام کارشان است.

    وی تصریح کرد: بخش زیادی از باغات چای کشور باغات خرد هستند و کشاورزان خرد مالکی محسوب می‌شوند که به دلیل به صرفه اقتصادی نبودن بهره‌گیری از کارگر بهزراعی را به صورت خانوادگی انجام می‌دهند و بعد از انجام کار  تسهیلات فوق در اختیارشان قرار می‌گیرد.

    رییس سازمان چای کشور با بیان اینکه بخش دیگری از چایکاران که سطح مالکیت بیشتری دارند، مدارک بانکی را تهیه و انجام می‌دهند و پرداخت تسهیلات به صورت مرحله به مرحله انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: اگر چایکاران پیشنهادات دیگری برای پرداخت تسهیلات دارند به ما ارایه کنند

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=64640

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *