جانشین ستاد کرونا گیلان گفت: هرگونه تجمع انتخاباتی در مکانهای سربسته ممنوع و برگزاری تجمعات در فضای باز با رعایت موارد بهداشتی بلامانع است.
به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم به نقل از تسنیم، محمود قاسمنژاد با اشاره به آخرین دستورالعمل که از سوی وزارت کشور ابلاغ شده است اظهار داشت: هرگونه تجمع انتخاباتی، مراسم، سخنرانی و گفتوگو در مکانهای سربسته از جمله؛ سالنهای اجتماعات، مساجد و سالنهای ورزشی سربسته ممنوع میباشد.
جانشین ستاد کرونا استان گیلان افزود: برگزاری تجمع انتخاباتی و سخنرانی در فضای باز مانند استادیوم، فضای باز مدارس و مراکز آموزشی و سایر مراکز مربوط به سازمانها مطابق با شیوهنامه بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رعایت مواردی که ذکر میشود بلامانع است.
قاسم نژاد رعایت شیوهنامههای بهداشتی را لازم دانست و گفت: بر اساس این شیوهنامه باید فاصله مناسب بر اساس ۸ متر مربع در فضای باز برای هر نفر، ظرفیت مراسمات ۳۰ درصد فضای بسته، استفاده مداوم از ماسک برای همه نفرات شرکت کننده، عدم تجمع در دربهای ورودی قبل و بعد از مراسمات و حداکثر مدت مراسم ۲ ساعت رعایت شود.
جانشین ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان گیلان خاطرنشان کرد: وزارت ورزش و جوانان و سایر دستگاههایی که دارای فضای باز هستند وظیفه دارند امکانات خودشان را به صورت مساوی در اختیار نامزدها قرار بدهند.
وی با اشاره به اینکه اگر ضرورت تشکیل جلسات داخلی ستادها در فضای بسته ایجاد شود باید با رعایت کامل و تحت مدیریت هوشمند انجام گیرد گفت: باید به رنگبندیها کاملاً توجه شود و بر اساس رنگبندیها شهرهای قرمز حداکثر ۱۵ نفر، شهرهای نارنجی حداکثر ۲۰ نفر و در شهرهای زرد ۳۰ نفر میتوانند در ستادها تشکیل جلسه حضور داشته باشند.
قاسم نژاد تصریح کرد: امسال به هیچ وجه مراسم استقبال و راهاندازی کارناوال برای استقبال کاندیداها نخواهیم داشت و این کار ممنوع است، همچنین صداوسیما مجاز شده که دو برابر ظرفیت تبلیغاتی سالهای گذشته برای کاندیداها امسال تبلیغات کند.
معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار گیلان با بیان اینکه وزارت ارتباطات موظف است که مانع از بروز اختلال در شبکه اینترنت و خدماترسانی اپراتورها شود گفت: بستههای اینترنتی رایگان نیز جزو مواردی است که از سوی وزارت ارتباطات باید برای مردم در نظر گرفته شود.
قاسم نژاد عنوان کرد: با دستور وزارت کشور شعبههای اخذ رای را در مکانهای شلوغ افزایش خواهیم داد و در محل شعبه فاصلهگذاری اجتماعی و خطکشی برای محل ایستادن جهت رای دادن را نیز باید مشخص کرده و همچنین در نظر داریم شعب سیار راهاندازی کنیم برای اینکه بیماران قرنطینه بتوانند رای خود را اعلام کنند.
وی با اشاره به اینکه شعبات اخذ رای تا جایی که امکان دارد باید در فضای باز ایجاد شود ابراز داشت: نرمافزار «شعبه یاب» توسط وزارت ارتباطات با همکاری وزارت کشور تهیه شده است که برای شرکت کنندگان این امکان را فراهم میکند که بتوانند به تراکم شرکتکنندگان در شعبه دسترسی پیدا کند و در صورت تمایل در آن شب شعبه رای خود را بدهد
دیدگاهتان را بنویسید