×

رئیس سازمان صمت گیلان: شناسایی ۱۱۰ معدن در گیلان/ اکثر معادن سطحی هستند

  • کد نوشته: 69221
  • ۱۴۰۰-۰۴-۱۰
  • 86 بازدید
  • ۰
  • رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به شناسایی ۱۱۰ معدن در استان، گفت: با وجود ظرفیت خوب منابع معدنی گیلان، معادن شناسایی شده فعلی بیشتر سطحی بوده و روی آنها کار نشده است. به گزارش گیل و دیلم به نقل از مهر ، فرهاد دلق پوش شامگاه چهارشنبه در گفتگوی ویژه خبری با اشاره به جاذبه‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری […]

    رئیس سازمان صمت گیلان: شناسایی ۱۱۰ معدن در گیلان/ اکثر معادن سطحی هستند
  • رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به شناسایی ۱۱۰ معدن در استان، گفت: با وجود ظرفیت خوب منابع معدنی گیلان، معادن شناسایی شده فعلی بیشتر سطحی بوده و روی آنها کار نشده است.

    به گزارش گیل و دیلم به نقل از مهر ، فرهاد دلق پوش شامگاه چهارشنبه در گفتگوی ویژه خبری با اشاره به جاذبه‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در استان گیلان گفت: نقش صنعت در اقتصاد گیلان ۲۲ درصد بوده و ۴۰ درصد از اشتغال استان در حوزه صنعت وجود دارد.

    رئیس سازمان صمت گیلان با بیان اینکه ۶۰ درصد از تأمین اقتصاد ما به حوزه صنعت، معدن و تجارت بستگی دارد، افزود: بیش از سه هزار واحد تولیدی و صنعتی و ۱۲۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه داریم.

    وی با اشاره به شناسایی ۱۱۰ معدن در استان گیلان، تصریح کرد: معادن سهم بالایی در تجارت داخلی و خارجی و همچنین ایجاد ارزش افزوده و تولید ثروت دارند.

    دلق پوش ادامه داد: متأسفانه علیرغم وجود منابع معدنی خوب در گیلان، معادن شناسایی شده فعلی عمدتاً سطحی بوده و روی آنها کار نشده است.

    وی با بیان اینکه ۶۰ درصد از معادن استان گیلان به صورت نیم بند فعال هستند اظهار کرد: در گذشته گیلان به دلیل شرایط جغرافیایی خود در حوزه معادن فعالیت‌های چشمگیری نداشت و بیشتر از شن و ماسه رودخانه استفاده می‌کردند در حالی که معادن دارای پروانه ارزش بالایی دارند.

    رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به رفع مشکلات تعدادی از معادن این استان، ادامه داد: ۲۵ معدن که عمدتاً سطحی بوده و دارای سنگ لاشه و غیره هستند را به مزایده گذاشتیم.

    دلق پوش با بیان اینکه گیلان تنها استانی است که با وجود مشکلات فراوان تمامی واحدهای تولیدی آن برای بخش خصوصی هستند، افزود: در سال گذشته ۶۵ واحد راکد را به عرصه فعالیت برگرداندیم و اجازه ندادیم هیچ واحد تولیدی جدیدی تعطیل شود.

    وی با بیان اینکه احیای تعدادی از واحدهای راکد در سال ۱۴۰۰ نیز هدفگذاری شده است، اضافه کرد: ایجاد کلینیک‌های عارضه یابی در شهرک‌های صنعتی و تشکیل جلسات میدانی در واحدهای تولیدی از جمله اقدامات ما برای رفع مشکلات این مراکز است.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=69221

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *