رییس شورای شهر رشت گفت: زبالهها در استان باید در جایگاهایی دفن شوند که کمترین آسیب زیست محیطی را به گیلان وارد کنند.
به گزارش گیل و دیلم ، محمدحسن واثق کارگرنیا در گفت و گو با ایسنا در خصوص انتقال زباله از سراوان به جنوب استان گیلان گفت: این موضوع فعلا در حد فرضیه است و در حال حاضر هیچ انتقال زبالهای صورت نگرفته است.
وی افزود: از نتایج محقق شدن این فرضیه این است که آثار و تبعات منفی زیست محیطی به مراتب کمتر از منطقهای خواهد بود که در حال حاضر زبالهها در آن دفن میشوند.
کارگرنیا ادامه داد: منطقه سراوان بسیار مرطوب و دارای آبهای زیرزمینی است و پوشش گیاهی ارزشمند زیادی دارد.
وی خاطرنشان کرد: فرضیههای زیادی در حال بررسی است و انتقال زبالههای رشت به رودبار یکی از راهکارهایی است که فعلا در حد پیشنهاد است و تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است.
رییس شورای شهر رشت در خصوص مقاومت برخی از افراد برای انجام نشدن این کار گفت: معمولا انتقال زباله واکنشهایی را هم به دنبال دارد.
وی با اشاره به اینکه علاوه بر زباله های رشت برخی از شهرهای اطراف نیز زبالهشان به سراوان میرود، تصریح کرد: شهرداری رشت قراردادی با برخی از شهرهای اطراف در خصوص کمپوست دارد و براساس سرمایه گذاری مشترکی که صورت گرفته، مقداری از زباله برای تبدیل به کود آلی به شهر ما میآیند.
کارگرنیا افزود: شهرداری رشت به عنوان بهرهبردار است و مشخص نمیکند که زباله های سراوان به کجا برود براساس مجوزی که خواهیم گرفت کار را انجام خواهیم داد.
رییس شورای شهر رشت با بیان اینکه کاهش ورود زبالهها به سراوان موجب بهبود وضعیت زیست محیطی این شهر خواهد شد تصریح کرد: زباله ها در استان باید در جاهایی دفن شوند که کمترین آسیب را به محیط زیست بزنند.
وی یادآور شد: روزانه به طور میانگین ۷۰۰ تن زباله از رشت به سراوان میرود و علاوه بر این زبالههای ۴۰۰ تن نیز از شهرهای اطراف شهر وارد جایگاه دفن زباله سراوان میشود
دیدگاهتان را بنویسید