سرپرست فرمانداری لنگرود، از همه ادارات و دستگاه ها خواست با جدیت پروتکل های مقابله با کرونا را رعایت کنند و ادامه داد: اعضای ستاد مدیریت کرونا تلاش کنند تا این عادی سازی و عادی انگاری از بین برود.
به گزارش گیل و دیلم ،محمدرضا جلالی در کمیته مدیریت کرونای شهرستان لنگرود، با بیان اینکه دغدغه امروز ما شیوع سویه جدید امیکرون است، اظهار کرد: متاسفانه این سویه در شهرستان لنگرود نیز مشاهده شده و به واسطه قدرت سرایت پذیری بالای آن، بیم افزایش موارد و فراگیر شدن آن در سطح استان و شهرستان وجود دارد.
وی با اشاره به خطر شکل گیری موج ششم کرونا در کشور، افزود: آغاز پیک جدید مجدد کشور را با محدودیت های کرونایی متعدد مواجه می کند.
سرپرست فرمانداری لنگرود، با بیان اینکه دولت سیزدهم نسبت به واکسیناسیون عمومی اهتمام ویژه ای داشته و طی چند ماه گذشته شاهد مدیریت شایسته بیماری در سطح کشور هستیم، گفت: با توجه به شیوع سویه امیکرون همه مردم باید نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی جدیت داشته باشند.
جلالی، از همه ادارات و دستگاه ها خواست با جدیت پروتکل های مقابله با کرونا را رعایت کنند و ادامه داد: به واسطه کاهش فوتی ها و بستری های کرونایی متاسفانه شاهد نوعی عادی سازی در جامعه هستیم و اعضای ستاد مدیریت کرونا تلاش کنند تا این عادی سازی و عادی انگاری از بین برود. در این راستا اقدامات ترغیبی و تبلیغی در شهرها و روستاها برای افزایش آگاهی مردم نسبت به امیکرون و خطر شیوع آن و اهمیت تزریق کامل دزهای واکسن ضروری است.
وی با بیان اینکه شهرستان لنگرود موفق به پوشش ۳۰ درصدی دز سوم شده است، خاطرنشان کرد: اگرچه در تزریق دزهای اول و دوم وضعیت خوبی در استان داریم، اما در تزریق دز سوم با وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد که حتما باید جبران شود.
سرپرست فرمانداری لنگرود، از ائمه جماعت مساجد و پایگاه های مقاومت بسیج محلات خواست در فراخوان مردم به تزریق دز سوم اهتمام داشته باشند و بیان کرد: نمی توانیم دانش آموزان را مجبور به تزریق واکسن کنیم، اما واکسینه شدن کارکنان دولت الزامی بوده و همه کارمندان باید برای حضور در ادارات و اماکن دولتی کارت واکسن داشته باشند.
وی با اشاره به تلاش ستاد ملی کرونا برای برگزاری حضوری کلاس های درس مدارس جهت مقابله با افت بیش از حد آموزشی دانش آموزان، عنوان کرد: برای حضور دانش آموزان در کلاس های حضوری رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک ضرورت دارد و لذا دستورالعمل های بهداشتی به صورت کامل در مدارس اجرا شود و شبکه بهداشت و درمان بازرسی های جدی داشته باشد.
کاهش ۱۰ درصدی فوتی های کرونایی در لنگرود
دکتر الهام عاشوری، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان لنگرود نیز، با اشاره به ثبات تعداد فوتی و بستری و سرپایی شهرستان طی چند هفته اخیر، تصریح کرد: یک مورد امیکرون در شهرستان مشاهده شده که درمان سرپایی دریافت کرده و خوشبختانه اطرافیانش مبتلا نبودند.
وی ۸۰ درصد موارد ابتلا و بستری و فوتی را مربوط به واکسن نزده ها دانست و یادآور شد: امیکرون بسیار جدی بوده و بسیاری از کشورهای دنیا و تعدادی از استان های کشور را درگیر کرده است و اگر نسبت به رعایت کامل پروکل های بهداشتی اقدام نکنیم، احتمال دارد استان ما نیز گرفتار شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان لنگرود، از واکسینه شدن ۳۰ درصدی جمعیت واجد شرایط این شهرستان در نوبت سوم خبر داد و گفت: شهرستان لنگرود ۶۲ پایگاه واکسیناسیون فعال دارد و از بهمن ۹۹ تاکنون ۲۸۴ هزار و ۷۹۳ دز واکسن تحویل گرفتیم و ۲۷۰ هزار و ۵۵۹ دز تزریق کردیم لذا موجودی مراکز ما ۱۳ هزار و ۶۰۵ دز است.
عاشوری، با بیان اینکه ۱۲۰ هزار و ۴۰۸ مورد دز اول، ۱۱۳ هزار و ۷۸۳ مورد دز دوم و ۳۶ هزار و ۳۶۳ مورد دز سوم را تزریق کردند، افزود: موفق به پو ۹۶ درصدی نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ ساله شهرستان در نوبت اول و ۸۷ درصدی در نوبت دوم شدیم.
وی از بستری ۳۵۴ بیمار کرونایی در اسفند ۹۸ خبر داد و بیان کرد: در سال گذشته نیز ۱۵۰۹ بیمار کرونایی را بستری کردیم، اما این آمار در شش ماهه امسال به ۱۱۸۳ مورد رسید و در سه ماهه سوم سال جاری ۳۴۹ نفر بستری شدند؛ این در حالی است که تعداد بستری های ما در دی ماه ۱۴۰۰ فقط ۱۶۸ نفر بود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان لنگرود، شاهد کاهش ۱۰ درصدی موارد فوت از بیماران کرونایی بستری هستیم، اضافه کرد: شاهد سیر نزولی فوتی های کرونایی هستیم
دیدگاهتان را بنویسید