×

با آئین پلاک کوبی؛ لاهیجان پایتخت چای ایران شد | حمایت دولت از مزیت های اقتصادی گیلان

  • کد نوشته: 79618
  • ۱۴۰۱-۰۴-۲۷
  • 176 بازدید
  • ۰
  • نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه ثبت جهانی چای به نام شهرستان لاهیجان، در شکوفایی اقتصاد گردشگری و کشاورزی استان نقش موثری دارد، گفت: در دولت مردمی و انقلابی سیزدهم، تقویت و با جدیت حمایت از مزیت های اقتصادی گیلان دنبال می شود. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ، اسدالله عباسی یکشنبه […]

    با آئین پلاک کوبی؛ لاهیجان پایتخت چای ایران شد | حمایت دولت از مزیت های اقتصادی گیلان
  • نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه ثبت جهانی چای به نام شهرستان لاهیجان، در شکوفایی اقتصاد گردشگری و کشاورزی استان نقش موثری دارد، گفت: در دولت مردمی و انقلابی سیزدهم، تقویت و با جدیت حمایت از مزیت های اقتصادی گیلان دنبال می شود.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم ، اسدالله عباسی یکشنبه شب در آئین پلاک کوبی لاهیجان به عنوان پایتخت چای ایران در جمع اقشار مختلف مردم این شهرستان، با تبریک فرارسیدن عید ولایت افزود: تقارن عید سعید غدیر خم با این آئین که با استقبال مردم همراه است را به فال نیک می‌گیریم و قطعا این تقارن برکات فراوانی برای توسعه گیلان خواهد داشت.

    وی با برشمردن مزیت های فراوان گیلان در حوزه های مختلف گردشگری و کشاورزی، اضافه کرد: هم اکنون بیش از ۳۰۰ هزار خانوار گیلانی در تولید محصولات متنوع کشاورزی نظیر برنج، چای، زیتون، بادام، فندق، ابریشم و گل گاوزبان مشغول به فعالیت هستند که حائز اهمیت است.

    استاندار گیلان با بیان اینکه این استان در حوزه اقتصاد گردشگری و اقتصاد کشاورزی محور فعالیت های توسعه ای کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: در دولت مردمی و انقلابی سیزدهم، تقویت و حمایت از مزیت های کشاورزی و گردشگری گیلان با جدیت دنبال می شود.

    دکتر عباسی به گسترش تولید محصول چای در شهرستانهای مختلف گیلان اشاره و بیان کرد: ثبت جهانی چای بنام لاهیجان پایتخت چای کشور که تولید این طلای سبز از این شهر در گیلان آغاز شده، موجبات تحول و شکوفایی اقتصاد گردشگری و اقتصادی کشاورزی گیلان را فراهم می آورد.

    وی ادامه داد: تقویت و حمایت از ظرفیت های کشاورزی و کشاورزی گیلان برای رسیدن به نقطه مطلوب از سوی دولت سیزدهم در دستور کار است.

    وی مراحل نهایی ثبت جهانی شهر ماسوله در فومن را یادآور شد و گفت: به طور قطع، طعم شیرین ثبت جهانی چای و شهر تاریخی ماسوله با رونق اقتصاد و معیشت به کام مردم گیلان خواهد نشست.

    در این آیین که نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل و جمعی از مسئولان استانی و شهرستان حضور داشتند؛ برنامه های متنوع فرهنگی و هنری، بومی و محلی به اجرا در آمد

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=79618

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *