استاندار گیلان تسریع در تکمیل پروژه های نیمه تمام را اولویت برنامه های استان دانست و گفت: دو پروژه مهم راهآهن رشت-آستارا و فاضلاب رشت از طریق تهاتر نفتی اجرا می شود.
به گزارش گیل و دیلم ، اسدالله عباسی صبح امروز (پنجشنبه) در حاشیه نشست با رئیس و اعضای مجمع نمایندگان گیلان در گفتوگو با خبرنگاران، حوزه تجارت و رشد اقتصادی را مهمترین اولویت دانست و اظهار کرد: باتوجه به تأکید رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیسجمهور روسیه درخصوص راهآهن رشت-آستارا، بلافاصله نشستی با معاون اول و معاون اجرایی رئیسجمهوری برگزار شد که اجرای این خط آهن از طریق تهاتر مصوب شد.
استاندار گیلان با بیان اینکه در سالجاری توانستیم در بخش تهاتر نفت، دو پروژه مهم راهآهن رشت-آستارا و فاضلاب رشت را ملحق کنیم، خاطرنشان کرد: استمرار این اعتبارات وعدم محدودیت منابع از مزایای بخش تهاتر نفت است تا منجر به معطلی پیمانکاران نشود.
وی با اشاره به اینکه برای پروژه فاضلاب حدود شش هزار میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده که احیاء رودخانههای زرجوب و گوهررود رشت را شامل میشود، افزود: بخشهای عمده منشاهای آلودگی این دو رودخانه قطع شده اما مهمترین بخش مربوط به فاضلاب رشت است که امیدواریم از طریق تفاهمنامه منعقد شده در بازه زمانی کوتاه به نتیجه برسد.
وی افزود: اقدامات مرتبط با راهآهن رشت-آستارا آغاز شده و امیدواریم بتوانیم در زمان بسیار کوتاهی این قطعه از خط آهن را به اتمام برسانیم و راه تجارت ایران با اوراسیا، قفقاز و آسیای میانه به راحتی شکل بگیرد.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه تسریع در تکمیل راهآهن رشت-کاسپین و آزادراه قزوین-رشت نیز در اولویت برنامههای استان قرار دارد، گفت: باتوجه به اعتباراتی که در سه بخش ملی، استانی و سفر رئیسجمهوری در اختیار داریم، موضوعات اولویتبندی شده است.
وی با اشاره به اینکه برای تکمیل پروژهها در بخش خط آهن، آزادراه و راه سراوان-فومن-آستارا، پلها و سدهای نیمهتمام، برنامهریزی شده است، گفت: در بخش کشاورزی امسال خوشبختانه علیرغم کمآبی و نگرانیهای موجود به خوبی مدیریت شد و از طریق قرارگاه جهادی فصل زراعی را به اتمام برسانیم.
استاندار گیلان بر لزوم بهرهگیری از تجربه سال زراعی جاری با مستندسازی برای سالهای آتی تأکید و تصریح کرد: پس از برداشت محصول باید طرحهای احیاء آببندانها، سردهنهها، استخرها و شبکههای آبرسانی تهیه شود تا در سالهای آینده دچار تنش آبی نباشیم.
دکتر عباسی با اشاره به اینکه تولید محصول برنج تا زمان حاضر رضایتبخش بوده است، گفت: در بحث شالیکوبیها، مدیریت قیمت و تنظیم بازار برنج نظارتها تقویت شده تا هم کشاورزان در شرایط آرام محصول خود را عرضه و مصرفکنندگان نیز با قطع دست واسطهگران و سودجویان بتوانند برنج با کیفیت را خریداری کنند.
وی با بیان اینکه در حوزه صنعت، مسکن، پسماند، اشتغال، اقتصاد دریامحور و توسعه در بخش گردشگری نیز با نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی نیز تبادل نظر شد، افزود: مقرر شد تا در این خصوص با رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیران راه و شهرسازی، نیرو و برخی دستگاههای دیگر جلساتی در سطح ملی برگزار شود.
وی ابراز امیدواری کرد که با استمرار جلسات مشترک میان نمایندگان و مجموعه استانداری، شاهد سرعت بخشیدن به امور مختلف و رفع مشکلات باشیم.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان نیز در گفتوگو با خبرنگاران با بیان اینکه در فصل ابلاغ بودجه باتوجه به ضرورت برخورداری استان عزیزمان از منابع اعتباری، نشستهای مختلفی برگزار میشود، گفت: در نشست امروز وضعیت بودجه و سهم استان گیلان از اعتبارات عمرانی و جاری بررسی شد.
سیدکاظم دلخوش به بررسی وضعیت برنج، آبرسانی به مزارع، لایروبی آببندانها و پمپاژها و آفتها برای سالهای آتی، پروژههای عمرانی همچون راهآهن و راه در این نشست اشاره و خاطرنشان کرد: در تمامی زمینهها بودجههایی که باید برای استان در بخشهای فرهنگی، علمی، ورزشی و عمرانی درنظر گرفته شود مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
وی افزود: مقرر شد برخی امور از طریق دستگاههای استانی و مسائلی نیز از طریق مدیران سطح ملی همچون رئیس قوه قضائیه، معاون اول رئیسجمهوری، وزیران و رئیسان سازمانها و متولیان پروژههای سفر پیگیری شود تا سهم استان مطالبه شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان با بیان اینکه استاندار گیلان با نگاهی مثبت مسائل را دنبال میکنند، افزود: با همراهی نمایندگان و استاندار، موضوعات کلان استان را در هر سطحی مجدانه پیگیری میکنیم
دیدگاهتان را بنویسید