×

آغاز پرداخت تسهیلات بهزراعی باغ های چای به چایکاران

  • کد نوشته: 8745
  • ۱۳۹۵-۱۰-۱۴
  • 135 بازدید
  • ۰
  • آغاز پرداخت تسهیلات بهزراعی باغ های چای به چایکاران رئیس سازمان چای کشور اعلام کرد: پرداخت تسهیلات بهزراعی باغ های چای به کشاورزان چایکار و به منظور ارتقای کیفیت و کمیت این محصول آغاز شده است. به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم به نقل از ایرنا محمدولی روزبهان افزود: پرداخت تسهیلات بهزراعی در راستای […]

    آغاز پرداخت تسهیلات بهزراعی باغ های چای به چایکاران
  • آغاز پرداخت تسهیلات بهزراعی باغ های چای به چایکاران
    رئیس سازمان چای کشور اعلام کرد: پرداخت تسهیلات بهزراعی باغ های چای به کشاورزان چایکار و به منظور ارتقای کیفیت و کمیت این محصول آغاز شده است.

    به گزارش پایگاه خبری گیل و دیلم به نقل از ایرنا محمدولی روزبهان افزود: پرداخت تسهیلات بهزراعی در راستای برنامه های حمایتی دولت از صنعت چای و اجرای نظام بهره وری باغ های چای، آغاز شده است.
    وی خاطرنشان کرد: در این مرحله، چایکارانی که متقاضی استفاده از این تسهیلات باشند، پس از بررسی تقاضای آنها، به تناسب وام بهزراعی دریافت می کنند.
    رئیس سازمان چای اظهار داشت: این تسهیلات برای انواع هرس کفبر به ازای هر هکتار، ۶۰ میلیون ریال و مدت آن پنج ساله و بدون بهره است که بازپرداخت آن، دو سال اول با تنفس و از سه سال بعد آغاز می شود.
    به گفته روزبهان، برای هرس کمربر نیز به ازای هر هکتار ۳۰ میلیون ریال و نحوه بازپرداخت آن، مانند هرس کفبر خواهد بود.
    وی ادامه داد: بهزراعی باغ های چای از اواخر آذرماه و اوایل دی ماه هر سال آغاز می شود که به تناسب شرایط آب و هوایی، تا اواخر فصل زمستان ادامه می یابد.
    رئیس سازمان چای گفت: از سوی دولت پرداخت ۳۰۰میلیارد ریال تسهیلات به چایکاران در نظر گرفته شده که از یکسو کشاورزان چایکار به ارتقای کمیت و کیفیت چای تولیدی اهتمام ورزیده و از سوی دیگر صاحبان کارخانه ها بتوانند با استفاده از این تسهیلات، به بهینه سازی مصرف انرژی و اصلاح فرایند تولید چای خشک اقدام کنند.
    به گفته روزبهان، برای ارتقای بهزراعی باغ های چای مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال و برای اصلاح فرایند تولید و بهینه سازی مصرف انرژی واحدهای چایسازی، یکصد میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
    رئیس سازمان چای کشور با اشاره به شرایط مطلوب پرداخت این تسهیلات، از چایکاران دعوت کرد که برای دریافت وام به ادارات چای شهرهای چایخیز استان های گیلان و مازندران مراجعه کنند.
    28 هزار هکتار باغ چای در استان های گیلان و مازندران وجود دارد.
    بیش از ۵۰ هزار خانوار چایکار در بخش کشاورزی چای در شمال کشور اشتغال دارند و امسال در فصل برداشت برگ سبز چای، ۱۵۰ کارخانه چایسازی در دریافت برگ سبز، تبدیل و عمل آوری آن به چای خشک فعالیت داشته اند.
    در فصل زراعی گذشته ۱۳۹ هزار تن برگ سبز چای به ارزش اقتصادی دو هزار و ۳۴۰ میلیارد ریال توسط چایکاران شمال کشور برداشت شد.
    فصل برداشت برگ سبز چای از اردیبهشت ماه هر سال آغاز و در پایان مهرماه، خاتمه می یابد.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=8745

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *